Bez trikiem! Izvēlies skaitli un mēs pateiksim kāds ir tavs patiesais psiholoģiskais vecums. Man atbilst perfekti!

Vai vēlaties, lai mēs mēģinātu uzminēt precīzu jūsu vecumu? Mēs neesam ekstrasensi, bet varam to izdarīt. Viss, kas no jums tiek prasīts, ir veikt dažas vienkāršas aritmētiskās darbības. Bet nebrīnieties, kad pēc tam mēs uzminēsim, cik jums patiesībā gadu!

Izvēlieties vienu ciparu, lai mēs varētu uzminēt precīzu jūsu psiholoģisko vecumu

Dažiem cilvēkiem, piemēram, ir 28 gadi, bet viņš jūtas uz 37. Vai tu zini kāds ir tavs psiholoģiskais vecums? Ja jums patīk šādas mīklas, tad noteikti izlasiet šo. Mēģiniet izdomāt, kas ir kas, un atrodiet risinājumu. Tādā veidā jūs varat nedaudz vingrināt savas smadzenes. Bet nedomājiet, ka šeit tiešām ir kāda mistiska nozīme. Šeit nav nekādas mistikas.

Lasi vēl: Puisis uzkliedza uz savu suni pirms devās uz darbu, bet atnākot mājās gandrīz apraudājās

Viss balstās tikai uz matemātiku. Mēs esam pārliecināti, ka jūs varēsiet saprast, kā šī shēma darbojas. Lai veiktu aprēķinus, visticamāk, jums būs nepieciešams kalkulators. Ja esat pārliecināts par savām spējām, tad varat rēķināt galvā. Tātad, sāksim!

Vispirms jums jāizvēlas viens no skaitļiem, sākot no 1 un beidzot ar 9. Pēc tam mēs veiksim pirmo matemātisko darbību. Reiziniet izvēlēto ciparu ar 2. Nākamais solis ir saskaitīšana. Pievienojiet 5. Lai iegūtu rezultātu, reiziniet to ar vēl 50.

Jums vajadzētu izmantot šādu formulu: (x * 2 + 5) * 50. X ir jūsu izvēlētais cipars.

Bet tagad paliek pēdējais aprēķins. Kopējai iegūtajai summai jāpievieno 1769. Tas ir, ja šogad jau esat nosvinējis savu dzimšanas dienu. Ja vēl neesat svinējis, tad pievienojiet 1768. Nu, pēdējais solis ir atņemt dzimšanas gadu no kopējā skaita.

Pēc visu darbību pabeigšanas jums vajadzētu būt trīsciparu skaitlim. Pirmais cipars tajā ir tas, kuru jūs izvēlējāties uzdevuma sākumā. Un atlikušie divi ir jūsu vecums. Vai sakrita?

COMMENTS

Pievienot komentāru