Mistiķis Aleksandrs Šeps atklāj triku kā ar maģijas palīdzību sasniedza lielus panākumus karjerā. Pieraksti!

Tiem, kas vēlas veidot izcilu karjeru, “Ekstrasensu cīņu” dalībnieks un uzvarētājs Aleksandrs Šeps nācis klajā ar vairākiem noderīgiem ieteikumiem.

Ekstrasenss minējis vairākus talismanus, kas piesaista panākumus karjerā un biznesā.

Pārsteidzoši, bet šie talismani ir pilnīgi parastas lietas, kas ir katra biznesa cilvēka arsenālā. Pēc Šepsa domām, lietām, ko cilvēks izmanto ikdienā, piemīt īpaša enerģija. Lai piesaistītu veiksmi darbā, tev jāzina par vairāku lietu maģiskajām īpašībām.

Pildspalva. Šai lietai būs maģiskas īpašības tikai tad, ja tā tiks dāvināta. Talismana spēks slēpjas tā smailajā formā. Pildspalva var glābt cilvēku no nepārdomātas rīcības. Lai pieņemtu lēmumu, izdarītu pareizo izvēli un atbrīvotos no šaubām, tev tikai jāpavirpina pildspalva rokās – pareizais lēmums nāks pats. Laimīgo pildspalvu visur ir jānēsā līdzi, bet visi dokumenti un līgumi jāparaksta tikai ar tavu talismana pildspalvu, tad visi darījumi būs veiksmīgi.

Lasi vēl: Vīrietis pārgrieza 130 kilogramus smagu arbūzu un iepleta acis redzot kas tur bija iekšā

Pulkstenis ir spēcīgs talismans, kas palīdz veidot karjeru un  gūt panākumus biznesā. Tas ir īpaši piemērots tiem cilvēkiem, kas ir nepārliecināti un neizlēmīgi. Šis talismans sniegs pārliecību tā īpašniekam. Turklāt pulkstenis labvēlīgi ietekmē sarunu gaitu. Lai gūtu labumu no saziņas ar noderīgu cilvēku un iegūtu no viņa to, ko vēlies, nēsā lielu rokas pulksteni

Bloknotam arī piemīt maģiskas īpašības. Šis talismans ir noderīgs tiem, kam ir grūti organizēt savu darba dienu. Piezīmju grāmatiņa kā talismans veicina koncentrēšanos uz pareizajām domām un attīsta radošo domāšanu. Tā ir ideāli piemērota cilvēkiem, kuri ir apmaldījušies savās domās un idejās. Papīra enerģija apkopos visu noderīgo informāciju, izmetīs nevajadzīgo un sniegs tā īpašniekam to, kas nepieciešams viņa ideju īstenošanai.

Rotaļlieta. Neliela rotaļlieta vai glīts atslēgu piekariņš arī var piesaistīt veiksmi darbā. Šāds talismans ir piemērots sarunām un saziņai ar cilvēkiem. Ja tuvumā vienmēr ir rotaļlietu talismans, tad sarunas, tikšanās un sarunas notiks viegli un dabiski. Šādas lietas īpašnieks varēs pielietot savu asprātību, humora izjūtu un pārliecību. Šis talismans tomēr nederēs cilvēkiem, kuri ir neizlēmīgi, bezatbildīgi, gausi un  bērnišķīgi.

Visi šie talismani, pēc Aleksandra Šepsa vārdiem, var piesaistīt veiksmi karjerā un biznesā. Tie pastiprina biznesa cilvēkam nepieciešamās īpašības, kas galu galā noved pie panākumiem.

COMMENTS

Pievienot komentāru