Akvārijs un tā ietekme uz mājokļa fen šui; Ir ļoti liela nozīme vietai, kur stāv akvārijs

Fen šui mācība apgalvo, ka akvārija esamība sekmē labklājību finanšu jomā un veiksmi naudas lietās, veicina personīgo un karjeras izaugsmi, nodrošina nepārtrauktu veiksmes pieplūdumu. Taču vēlamā efekta sasniegšanai jāprot izvēlēties pareizo akvārija formu, jāzina tā izvietošanai labvēlīgās zonas un jāprot tas aktivizēt.

Pirmais solis dzīves uzlabošanai pēc fen šui principa būtu pareizās akvārija formas izvēle. Vislabāk dot priekšrokuapaļās vai taisnstūra formas akvārijiem – tie lieliski veido pozitīvās enerģijas plūsmas, kontrolē pareizu Ci enerģijas pārvietošanos, turklāt to kopšana neprasa daudz laika.

Otrais solis ir optimālā akvārija izmēra noteikšana. Pirms akvārija iegādes, vizuāli iztēlojaties savu istabu un pārdomājiet akvārija un izvēlētās telpas proporcijas. Nevajadzētu krist galējībās, jo pārāk liels akvārijs radīs disharmoniju, bet pārāk mazs – neļaus jūsu zivtiņām justies pietiekami komfortabli, kasradīs šķēršļus uzplaukumam un apkārtējās vides uzlabošanai.

Trešais solis ir zivtiņu skaita noteikšana un to krāsu izvēle. Iespējams, jūs būsiet pārsteigti, bet tieši šīs detaļas fen šui meistari uzskata par svarīgākiem elementiem mūsu finansiālo vēlmju un iespēju piepildīšanai. Naudas plūsmas pievilināšanai Ķīnā iesaka iegādāties 8 zelta zivtiņas (bagātības un materiālās labklājības simbols) un vienu melnu (piemīt aizstāvja loma, tā pasargā savus saimniekus no nelabvēlīgās ietekmes).

Akvārija izvietojums

Akvārija izvietošanā mēs balstīsimies uz fen šui astoņstūri jeb bagua karti.

Par veiksmīgāku tiek uzskatīts dienvidaustrumu sektors, kas atbild par bagātību un labklājību. Turklāt akvārijā peldošās zivtiņas radīs aktīvuCi enerģijas cirkulāciju, un, izvietojot šajā zonā akvāriju, jūs vairākkārt palielināsiet iespēju gūt panākumus naudas lietās.

Ja dotajā brīdī jūs vairāk uztrauc jūs karjera un izaugsme, akvārijs būtu jāizvieto ziemeļu sektorā, kas sekmēs enerģijas pilnvērtīgu cirkulāciju, veiksmīgu lietišķo tikšanu norisi un izdevīgu pārrunu nobeigumu.

Diezgan laba izvēle būs akvārija izvietošana austrumusektorā, kas palīdzēs nostiprināt jūsu ģimenes saites un ļaus nostāties uz kājām jūsu tuviniekiem, radot viņiem finansiālu palīdzību un atbalstu jebkurās situācijās.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru