Alveja, medus, kagor vīns – maisījums, kas pat mirušo no kājām piecels!

To visu salēju tīrā emaljētā bļodā, sastāvdaļas kārtīgi samaisīju.
Kopumā maisījums sanāca divas trīslitru burkas. Cieši aiztaisīju burkas, uzliktu tām pāri melnas sedziņas un noliku uz cementa grīdas vēsā vietā. Es diemžēl piemirsu, cik tieši ilgi vajadzēja noturēt šo maisījumu un cik bieži lietot.
Apmēram pēc 10 dienā paņēmu vienu no burkām, sakratīju to, salēju sastāvu pa pudelēm un sāku lietot pa vienai ēdamkarotei trīs reizes dienā apmēram stundu pirms ēšanas. Pudeli turēju ledusskapī, ietinusi to melnā lupatiņā.
Es šo līdzekli lietoju ļoti ilgi, bet oktobrī devos pie ārsta uz konsultāciju. Nekad nebūtu iedomājusies, ko man pateiks ārsti.
Gala rezultātā saņēmu izrakstu no onkoloģijas nodaļas, kuru parakstīja pats nodaļas vadītājs. Sākotnēji man bija izraksts, kurā teikts, ka man ir neārstējams “dzemdes vēzis, kad jau ir izveidojusies gangrēna, jo audi atrodas sabrukšanas stadijā”, bet tagad, kad oktobrī atrādījos, biju pilnīgi vesela, turklāt pieņēmusies svarā par veseliem 22 kg.
Turpmāk aprakstīšu sevis izmantoto metodi:
Pirms nogriezīsiet alveju, piecas dienas to nelaistiet.
Izmantojiet sarkano vīnu ar 16 – 18 grādiem, vai arī portvīnu (0,5 l).
Maisījumu noturiet vismaz piecas dienas.
Pirmās piecas dienas lietojiet pa vienai tējkarotei šī maisījuma, pēc tam lietojiet pa vienai ēdamkarotei kā minimums 2 – 3 nedēļas. Vēlamais ārstēšanās kurss ir 1,5 – 2 mēneši.

Ir ļoti svarīgi, lai jau pirmajās ārstēšanās dienās slimniekam parādītos apetīte. Šo pašu maisījumu tādos pašos daudzumos ieteicams lietot arī tuberkulozes slimniekiem, tiem, kas cieš no kuņģa čūlas, kā arī psihisku traucējumu vai hronisku asins saslimšanu gadījumā. Tāpat šis maisījums lieliski palīdzēs sieviešu līnijas kaitēm, ja ir paralīze, kā arī ārstēs zobu un galvassāpes.

Ja nepieciešams cīnīties ar nopietnām kuņģa, nieru, aknu, zarnu trakta vai sirds problēmām. To var lietot ne tikai kā ārstniecisku, bet arī profilaktisku līdzekli.
Profilaksei būs pietiekami ar:
350 g alvejas
600 g medus
350 g vīna

Kopš brīža, kad izārstējos ar šo metodi, ik pēc pieciem gadiem veicu profilaktisku ārstēšanas kursu. Man jau ir 78 gadi, un es nemaz netaisos doties uz viņsauli!
Es vācu dažādas ārstnieciskās tējas, dzeru tās, no rītiem 40 minūtes veicu rīta rosmi.”

avots

COMMENTS

Pievienot komentāru