Amerikāniete nekaunas atklāt, ka baro savu jaundzimušo arī mīlas prieku laikā. Iemesls izbrīna

Daudzas mūsdienu sievietes ievēro modernākos uzskatus par mazu bērnu zīdīšanu. Tomēr daudzbērnu amerikāniete Tasha Meila domā vēl progresīvāk: viņa diezgan parasti attiecas uz krūtīm tuvības laikā ar savu vīru. Šajā viņa nesaskata neko nosodāmu.

Taša Meila neslēpj faktu, ka viņa pilnīgi mierīgi baro bērnus, vienlaikus nodarbojoties ar seksu ar savu vīru. Viņai tas liekas pavisam normāli un parasti.

Lasi vēl: Sieviete atļāva bezpajumtniekam pārnakšņot pa nakti pie sevis mājās. Naktī šis vīrietis ielauzās pie viņas guļamistabā

Pagājušajā gadā Sandjego iedzīvotāja Taša Meila uzspridzināja internetu, savā YouTube kontā ievietojot videoklipu, kurā viņa vienlaikus baro ar krūti divus dēlus.

Daudzi interneta lietotāji bija sašutuši, ka amerikāniete rāda publiski tik intīmus mirkļus, kurus visi var redzēt. Negatīvie komentāri sievieti nemaz neuztrauca, un viņa turpināja filmēt provokatīvus video.

Kādu dienu Taša, kura pirms trim mēnešiem trešo reizi kļuva par māti, savā kanālā ievietoja vēl vienu provokatīvu videoklipu. Emuāru autore atzina, ka dzimumakta laikā viņa pilnīgi mierīgi baro savu jaunāko dēlu.

 

Pēc Meilas teiktā, vecāku mīlas prieku laikā mazulis guļ mierīgi un nepievērš uzmanību notiekošajam. “Sekss ir brīnišķīgs. Bērns aktā nepiedalās – viņš tieši šajā brīdī ir ar mani, ”

Taša atbildēja nīdējiem. Sieviete uzskata, ka komentētājiem nav tiesību viņu tiesāt, jo viņa labāk zina, kā audzināt savus bērnus. Ko Tu domā par šo?

Lasi vēl: Sieviete atļāva bezpajumtniekam pārnakšņot pa nakti pie sevis mājās. Naktī šis vīrietis ielauzās pie viņas guļamistabā

Jāpiemin, ka šo saturu youtube kanālā nav iespējams apskatīt, jo tas ir dzēsts. Nav konkrēti zināms vai māte izņēmusi pati šos videoklipus jeb tie tika izdzēsti bez brīdinājuma.

COMMENTS

Pievienot komentāru