Šo zodiaka zīmi mēdz dēvēt par sātana advokātu tās rakstura dēļ

Citu cilvēku vajadzības viņi vērtē augstāk nekā savas. Viņi vēlētos izdabāt visiem, taču ātri vien saprot, ka tas nav iespējams.

  1. Svari

Apkārtējie bieži vēršas pie Svariem dažādās problēmsituācijās.  Pirms dot kādu padomu, Svari vienmēr cenšas izprast problēmas būtību. Iespējams, viņi nespēj to pilnībā atrisināt, taču vienmēr uzklausīs, izrādīs uzmanību un atbalstīs, ja tas ir neieciešams.  Visvairāk Svarus kaitina apkārtējo negatīvās izpausmes.

Videi ap viņiem jābūt līdzsvarotai un ar labu enerģētiku. Ja rodas kāds konflikts, Svari cenšas palikt maliņā un novērot. Tomēr Svarus visai bieži dēvē par „sātana advokātu”, jo viņi nevēlas nostāties kāda pusē. Svari vienmēr cenšas izbeigt konfliktu, vienlaikus saglabājot neitralitāti.

  1. Burvība

Svarus ir ļoti viegli iemīlēt, jo viņiem piemīt neatkārtojamā burvība. Viņi liek apkārtējiem justies interesantiem un svarīgiem, spēj labi atpazīt un izprast citu cilvēku jūtas un emocijas. Savukārt apkārtējie, atbildot uz Svaru labo attieksmi, izstaro prieku un pozitīvas emocijas. Svariem piemīt laba uztvere un tieksme veidot ilgstošas attiecības, viņiem nepatīk cimperlīgi cilvēki ar grūti izprotamu uzvedību.

Viņi uzskata, ka jāizprot cilvēku iekšējā pasaule, nevis viņu uzskati vai uzvedības manieres. Svariem ir ļoti grūti atteikt citiem un pateikt „nē”, tieši tāpēc viņi visai bieži nonāk stresa situācijās. Citu cilvēku vajadzības viņi vērtē augstāk nekā savas. Viņi vēlētos izdabāt visiem, taču ātri vien saprot, ka tas nav iespējams.

  1. Jūtīgums

Svari ļoti labi prot izjust savus labākos draugus. Pat tad, kad viņi sastrīdas ar kādu, viņu harizma un labsirdība palīdz tikt galā ar šīm nesaskaņām. Svariem nepatīk dusmoties, bet ja kas tāds tomēr atgadās, labāk nogaidīt maliņā.

Viņi nomierinās tikpat ātri, cik ātri uzsprāgst, turklāt no dusmām nepaliek ne miņas. Pēc šāda emocionālā izvirduma Svari parasti nožēlo, ka ir bijuši tik nesavaldīgi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru