Astragāls, kuru izmantoja PSRS augstāko partijas amatpersonu ārsti un dziednieki. Brīnumzāles noslēpums. Dzīvības eliksīrs

Organisma stiprināšanai var pagatavot visvienkāršāko astragāla tēju, jo šis augs lieliski stiprina imunitāti. Vienkārši 2 tējkarotes sagatavotu drogu aplejiet ar tasi verdošā ūdens un ļaujiet pāris minūtes ievilkties. Dažas šādas tases tējas mēnesī pasargās jūs no saaukstēšanās.

Stresu vai slikta garastāvokļa gadījumā vannošanas laikā ūdenim var pievienot šī auga novārījumu kopā ar dažiem jebkuras citrusaugļu eļļas pilieniem. Ļaujiet sev relaksēties un 20 minūtes pagulēt šādā vannā – un jūsu garastāvoklis uzlabosies.

Lasi vēl: Par Valsts prezidentu ievēlēts Egils Levits

Fitoterapeiti ir pārliecināti, ka astragāls ir kontrindicēts ja nu vienīgi grūtniecēm vai tiem, kam ir individuāla auga nepanesamība.

Tieši tāpēc, ja vien jums nav nojausmas par sava organisma alerģiskām reakcijām, tad astragāla lietošana jāsāk uzmanīgi, bet, parādoties neparedzētām organisma reakcijām, nepieciešama ārsta konsultācija.

Kad skaties uz milzīgu un tik daudzpusīgu astragāla ārstniecisko spēku, saproti, ka dabai ir glābiņš no visām slimībām. Vienkārši cilvēkam jābūt tuvākam dabai un tā ir jāsaudzē, nevis jāiznīcina, kā tas notiek mūsdienās.

Avots:

sovet

COMMENTS

Pievienot komentāru