Astrologs brīdina: 6 bīstamākas 2018. gada oktobra dienas

Sliktu, bīstamu un nelabvēlīgu oktobra dienu kalendārs spēs palīdzēt katram no mums. Pirmkārt, uzvesties apdomīgi un saprātīgi, it īpaši, kad to prasa situācija. Otrkārt, saprast, kad jāsamazina aktivitāte, jākļūst uzmanīgam, un neuzņemties iniciatīvu.

03.10.2018 Merkura kvadrantūrapret Plutonu

Merkura un Plutona kvadrants raksturīgs ar aizdomīgumu, neuzticību un aizkaitināmību. Cilvēku uzmanība tiks pievērsta materiālām problēmām, uzplauks krāpniecība, apmāns un nomelnošana. Šajā laikā tiks novērtēts prestižs, nevis patiesās jūtas. Šī diena būs nelabvēlīga lietišķām un intelektuālām aktivitātēm.  Ir iespējami strīdi ar tuviniekiem, daudzi konflikti tiks risināti tai skaitā ar spēka pielietošanu. Iespējama attiecību iziršana.

Pastāv draudi tikt pakļautam profesionālam riskam, nokļūt autoavārijā vai sprādzienbīstamā situācijā. Nelabvēlīgs laiks medicīniskiem izmeklējumiem.

09.10.2018 Jauns Mēness Svaru zīmē

Jauns Mēness ir vienmēr nelabvēlīgs jauniem aizsākumiem. Šajā dienā labāk risināt ikdienišķus jautājumus, kas neprasa radošu pieeju. Šo dienu var veltīt stratēģiskai plānošanai.

Kad Mēness atrodas Svaru zīmē, nevajag ķerties klāt vērienīgām lietām. Veiksme sagaidīs tos, kas strādā individuāli, īpaši labvēlīgs šis laiks būs frīlanceriem un visiem tiem, kas strādā attālināti, mājās. Nav ieteicams veikt finanšu operācijas. Jaunas iepazīšanas nedos nekāda labuma, toties saskarsme ar seniem paziņām un partneriem būs īpaši produktīva.

10.10.2018 Merkurs opozīcijā ar Urānu

Merkurs šajā dienā atradīsies Skorpiona zīmē, kas, salikumā ar opozīciju Urānam, radīs sarežģījumus attiecībās starp cilvēkiem un dažādu svarīgu jautājumu risināšanā. Šāds aspekts nesīs konfliktus un psiholoģiskās pārslodzes. Uzbudināmība un nervozitāte sekmēs garīgo izdegšanu un veicinās neveiksmes. Neuzmanības dēļ pieaugs nelaimes gadījumu risks, nav ieteicami lidojumi.Pat sadzīves tehnika niķosies un lūzīs. Labāk atlikt finansiālo problēmu risināšanu, attiecībās iespējami nepatīkami pagriezieni. Šajā dienā nevajadzētu pieņemt pārsteidzīgus lēmumus.

12.10.2018 Saules kvadrantūra pret Plutonu

Šis laiks ir raksturīgs ar grūtībām izprast lietu būtību un prasa no cilvēka garīgās attīstības kvalitatīvu izrāvienu, savādāk šī diena beigsies ar katastrofālām pārmaiņām darbā. Cilvēki kļūs nesavaldīgi, neiecietīgi, izrādīs autoritāti. Paaugstināts darba traumu, katastrofu un ārkārtas situāciju risks. Ir svarīgi pacensties izvairīties no sabiedriskām vietām, ir iespējami uzbrukumi.

Var paasināties dažādas hroniskas saslimšanas. Ģimenes dzīvē šāds aspekts bieži nozīmē spiestu šķiršanos, pastiprināsies greizsirdība un aizdomīgums.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru