Automašīnas, kuras piestāv sievietēm. Viņas spēkratu izvēlas pēc sava rakstura.

Mūsdienās daudzas sievietes spēj lieliski vadīt automobili. Daudzos gadījumos uz ceļa sievietes uzvedas daudz mierīgāk un harmoniskāk, nekā to dara vīrieši. Taču, lai daiļā dzimuma pārstāves spētu pēc iespējas labāk izrādīt savas vadīšanas prasmes, viņām ir nepieciešams savs personīgais auto, kurš atbilstu viņām pēc visiem parametriem.

Lasi vēl: Šis nenoliedzami norāda uz to, ka jūsu attiecības ir nepieciešams šķirt

Biznesa lēdijai auto ir neatņemams viņas pārvietošanās līdzeklis, kā arī daļa viņas kopējā imidža. Pēc auto kolēģi un darījuma partneri var noteikt sievietes statusu. Tieši tādēļ šādas sievietes izvēlas auto, kas spēj reprezentēt viņu un viņas statusu – elegantu un tik pat reprezentablu spēkratu. Krāsu gamma, kā likums, ir tumša: melna, pelēka, brūna, bordo, tumši zila vai zaļa. Taču ir arī gaišie toņi, piemēram, bēšie.

“Glamūrīgas” dāmas nereti pilsētā iespējams redzēt pie rozā, spilgti zaļu un sarkanu, pavisam nelielu spēkratu stūres. Šādas sievietes tiecas izcelties pilsētā un šādi cenšas turpināt savu stilu arī uz ceļa.
Vēl viena sieviešu grupa – tās, kuras auto izvēles pēc tā funkcionalitātes, turklāt nevēlas sniegt uzsvaru savai sievišķībai. Parasti šādas sievietes kaut ko saprot auto vai arī vismaz cenšas saprast tā iegādes brīdī. Izvēloties auto, viņas uzmanību pievērš drošībai, komfortablai vadīšanai, auto darba gaitai. Ir arī lielo auto piekritējas – džipu un apvidus auto cienītājas, jo tas viņām sniedz pašpārliecinātību.
Viegla vadīšana, komforts un drošība – šīs ir tās prasības, kuras auto iegādē izvērtē lielākā daļa sieviešu. Sievietēm ir ļoti izteikts pašsaglabāšanās instinkts, kas liek viņām būt daudz uzmanīgākām.

Lasi vēl: Vienmēr biju domājis, ka šie punktiņi automašīnu stikliem ir vienkārši smukumam… Kā gan es kļūdījos!

Vispopulārākie auto sieviešu vidū ir:
Renault Twingo – neliels pilsētas auto ar sievišķīgu ārieni. Tas ir kā radīts sieviešu auditorijai un jau ir paguvis iekarot ļoti daudzu daiļā dzimuma pārstāvju sirdis.
Kia Picanto TA – neparasts mazais auto, kas lieliski patiks sievietei, kurai patīk mazas, ērtas un parocīgas mašīnas.
Daewoo Matiz – šis auto iekarojis plašu publikas daļu sava neparastā izskata un izdevīgās cenas dēļ. Šis auto vairāk noderēs sievietēm, kurām jau ir bērni.
Mini Cooper – kulta auto, kuru zina visi. Neliels, ērts un vienkārši ļoti skaists auto. Pat daudziem vīriešiem patīk šis auto, nemaz nerunājot par mazām un trauslām sievietēm.

avots

Pievienot komentāru