MAĢIJA: Vārdu saderība mīlestībā. Uzziniet kā sauc jūsu ideālo partneri

A-1, Ā-2, B-3, C-4, Č-5, D-6, E-7, Ē-8, F-9, G-10, Ģ-11, H-12, I- 13, Ī-14, J-15, K-16, Ķ-17, L-18, Ļ-19, M-20, N-21, Ņ-22, O-23, P-24, R-25, S-26, Š-27, T-28, U-29, Ū-30, V-31, Z-32, Ž-33.

Annai: 1 + 21 + 21 + 1. Jānim: 15 + 2 + 21 + 13 + 26. Saskaitīsim kopā visus skaitļus, iegūstamjūsu personīgo mīlestības skaitli: 1 + 21 + 21 + 1 + 15 + 2 + 21 + 13 + 26 = 121. Numeroloģijā  nav skaitļa 121, bet tikai 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. Tāpēc mēs saskaitīsim jūsu mīlestības skaitļa sastāvdaļas vēl vienu reizi: 1 + 2 + 1 = 4. Šis arī ir jūsu numurs. Jāatzīmē, ka skaitļi var būt milzīgi – šajā gadījumā jums ir jāsaskaita kopā tā sastāvdaļas tik ilgi, kamēriegūsietskaitli intervālā no 1 līdz 9. Piemēram, 98 ir 9 + 8 = 17; 1 + 7 = 8.

Lai uzzinātu, kāds ir jūsu ideāla mīlestības partnera vārds, jums vajadzētu mēģināt piemeklēt  vārdus tādā veidā, lai iegūtu vislabāko kopīgo skaitli. Jebkurā gadījumā jums būtu noderīgi jau  iepriekš zināt, kādas iespējamas problēmas, izredzes un neveiksmes jūs sagaida nākotnē.

Skaitļu atšifrējums

Vieninieks. 1 ir skaitlis, kas apliecina vienotību un harmoniju. Agrāk zinātnieki numeroloģijas jomā pastāvīgi argumentēja par Vieninieka patieso nozīmi, bet pēc tam nonāca pie kopīga secinājuma, ka šis skaitlis ir pilnīgas jūtu harmonijas iemiesojums. Tieši skaitlis 1 ir rādītājs tam, ka jūsu jūtas ir jāattīsta pēc iespējas ātrāk. Nebaidieties no grūtībām unsatricinājumiem. Jums vienkārši ir jāatzīstās mīlestībā vienam pret otru un jāsargā jūsu otrā pusīte no nepatikšanām. Jūs abi esat kā vienots veselais. Vienīgā problēma ir iespējamās grūtības attiecībās ar jūsu otrās pusītes tuviniekiem. Diplomātija to atrisinās vienkāršāk par vienkāršo.

Divnieks liecina, ka jūsu laulība un mīlestība būs kā virves vilkšana. Jūsu attiecības būs kā karš, pastāvīga konkurence visur. Protams, tas var palīdzēt jums kļūt veiksmīgākam, taču ļoti iespējams, ka vienā momentā jūs vairs nespēsiet kontrolēt situāciju. Pirmie kopdzīves gadi var paiet ļoti veiksmīgi, bet ar laiku jūs konfliktēsiet biežāk. Kamēr katrs no jums nesapratīs, ka mīlestība pazūd bezdibenī, nekas labs no tā neiznāks.

Trijnieks. Šis skaitlis norāda uz to, ka jūsu mīlestība ir ļoti garīga. Pastāv iespēja, ka jums paliks garlaicīgi, taču tā ir pilnīgi atrisināma problēma. Pacietība ir viens no svarīgākajiem jūsu laimes pīlāriem. Sagatavojieties tam, ka daudzas lietas jums nesanāks. Cits var neizturēt un pirms laika atkāpties cīņā par savu laimi, jo šāda laulība un mīlestība ir piepildīta ar pārdzīvojumiem. Ja vēlaties saglabāt savas jūtas, jums ir jāmācās būt optimistiskiem. Skatieties uz priekšu, neatskatieties atpakaļ.

Lasi vēl: Kādēļ negaisa laikā kategoriski aizliegts mazgāt traukus?

Četrinieks. Jūsu mīlestība ir pārāk materiāla un virspusēja. Iespējams, ka mīlestības fiziskā puse  apmierinās jūs ļoti ilgā laika periodā, bet garīgā saikne starp jums jau pašā sākumā nebūs ideāla. Jūsu dzīves mērķi arī ir atšķirīgi, tāpat kā morāles principi. Visticamāk, ka šajās attiecībās jums būs problēmas ar otrās pusītes vecākiem. Jums arī nebūs daudz kopīgo draugu, kas kļūs par iemeslu jūsu atsvešināšanai vienam no otra.

Piecinieks. Tas ir zelta vidus. Šāda laulība un mīlestība var nodzīvot diezgan ilgu laiku bez jebkādām problēmām. Protams, dažreiz jūs varat sajusties garlaicīgi, bet tā arī ir cena par īpašu mieru un izpratni, kas valdīs jūsu dzīvē. Šāda ģimene ir ļoti spēcīga, stabila, jo abi partneri  centāsieklausīties viens otrā. Šajās laulībās vai attiecībās strīdi ir maz, bet savstarpēja sapratne ir pietiekama. Protams, ir vēlams, lai jums būtu kopīgā nodarbošanās vai kopīgās intereses. Tādā gadījumā jūs kļūsiet vēl laimīgāki.

Sešinieks. Skaitlis 6 ir draudzības simbols. Visticamāk, jūsu mīlestība nerādās uzreiz. Jūs varat būt pārliecināti par savu partneri un par sevi. Šīs attiecības jums ir ļoti labvēlīgas, jo abas puses prot mācīties viens no otra kaut ko svarīgu. Ja jūs iesiet pa destruktīvo ceļu, sākot risināt savas nepatikšanas ar strīdiem, tad veiksme nojums novērsīsies. Jūsu saderību nevar uzskatīt par ideālu, bet tā tomēr ir diezgan laba.

Septiņnieks. Šis mīlestības saderības skaitlis nozīmē to, ka jūsu attiecībās būs ļoti daudz kaislību un emociju. Dažreiz šo emocijubūs par daudz, un būs nepieciešama pareizasituācijas novērtēšana. Jūsu pārīir jābūt vienlīdzībai. Ja tā nav, jūs nekad nedzīvosiet harmonijā. Mēģiniet visu darīt kopā, kā arī cenšaties nešķirties pārāk ilgā laika periodā.

Astoņnieks. Bezgalības simbols ir sliktas saderības rādītājs. Šķiet, ka jūs ejat pa apli – bezgalīgie strīdi, satricinājumi. Lai kaut kā izkļūtu no šī apburtā loka, jums vajadzētu atpūsties viens no otra. Mēģiniet izdarīt tā, lai jūs ilgotos viens pēc otra. Ja jūs kaut uz minūti sajutīsiet  vienaldzību, tad jūs nevarēsiet izvairīties no problēmām. Egoisms šādās attiecībās ir normāls, bet nepāršaujiet pār strīpu, jo jūsu mīlestība vienmēr balansē uz naža asmens, uz plānā ledus.

Deviņnieks. Skaitlis deviņi – ir diezgan labas mīlestības saderības simbols. Jūsu vārdi piestāv viens otram, tādēļ netērējiet laiku. Šī savienība ir ļoti veiksmīga, tādēļ nebaidieties no jaunām problēmām – viņi jūs netraucēs pārāk daudz. Jūsu mīlestība dzīvos ļoti ilgu laiku un bez īpašām nepatikšanām, bet neaizmirstiet, ka pilnībā ideālās attiecības neeksistē. Jūsu gadījumā par to vienmēr atgādinās atšķirības jūsu pasaules uztverē.

Atcerieties par to, ka pat vislabākā saderība pēc jūsu vārdiem nespēj jūs izglābt no iespējamām šķiršanām. Ja jūsu mīlestības saderība ir laba, jums joprojām ir nepieciešams sekot līdzi jūsu attiecībām, jo neviens nezina, ko liktenis mums sagatavoja nākotnē.Pat ja jūsu saderība ir vislabākā, tas nenozīmē to, ka jūs varat atslābināties un neko nedarīt jūsu attiecību uzturēšanai.

avots

Pievienot komentāru