Zodiaka zīmēs dzimuši vīrieši – nelieši, kuriem nav grūtību nodot un pamest

Īstu nelieti praktiski nav iespējams atpazīt no pirmā acu skatiena. Astrologi sastādījuši savdabīgu antireitingu zodiaka zīmēm, pēc kurām biežāk dzimst vīrieši- nelieši. Tas palīdzēs nekļūdīties izvēlētajā izvēlē.

Astrologi pirmajā vietā ierindoja Ūdensvīru. Bezjūtīgs un nikns Ūdensvīrs spējīgs pārvērst attiecības par spīdzināšanu. Brīvības mīlošā zīme var nemanot pazust bez paskaidrojošiem iemesliem ,un tā pat arī pēkšņi parādīties. Ūdensvīram ir nospļauties par jūtām un pārdzīvojumiem, kas ir otrai pusītei. Viņš nevienu sev netur blakus, bet dot melīgas cerības uz laimīgu kopdzīvi.

Klasisks nelietis, ko māk izmantot jau kopš dzimšanas ar savu šarmu, tas ir vīrietis Dvīnis. Viņš uzreiz iedegas no intereses par kaislību un tik pat atri atdziest. Lieliski izmanto dzīvē pārliecinātību, ka „sievietes mīl ar ausīm”.

Vīrieši – Dvīņi pārliecinoši apsola zelta kalnus un laimīgu kopdzīvi, kaut gan vārdiem nav nekādas nozīmes. Ja partnere mēģina viņam ko aizrādīt, tad viņš pagriezīs situāciju tā, ka paliks vainīga viņa pati.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru