Beidzot tika iztulkots un izprasts dižās Vangas pareģojums uz šo rudeni. Oktobris nežēlos nevienu

Eksperti spēja interpretēt neredzīgās gaišreģes Vangas pareģojumus, kura savas dzīves laikā runāja par Viduseiropas lielo lomu cilvēces nākotnē.

Pēc Vangas teiktā, pasaules gals gaida Zemi 2021. gadā. Iedzīvotāju skaits strauji samazināsies, bet būs valsts kura visus izglābs. Vanga minēja, ka tieši rudens ”izdzēsīs” daudzu cilvēku dzīves. Eksperti ir pārliecināti, ka gaidāma kādas slimības strauja izplatīšanās vai kāda cita katastrofa.

Vanga runāja par koronavīrusa pandēmiju, domā eksperti. Un tieši valsts, kura izgudroja pirmo vakcīnu kļuva par pasaules glābēju. Tomēr Vanga bija minējusi arī 2021.gada rudeni, kad viss atkal pasliktināsies un cilvēki ieslīgs depresijā.

Iepriekš citi pētnieki izteica viedokli, ka viņas pareģojums attiecas uz migrantu pieplūduma palielināšanos un valstu iedzīvotāju skaita samazināšanos. Vanga bija minējusi, ka viss sāksies oktobrī.

Lasi vēl: 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdu īpašnieki, kuri tuvākajā laikā var kļūt bagāti. Dzīve sit augstu vilni!

Ekspertiem ir citas interpretācijas par gaišreģes vārdiem. Tātad daži uzskata, ka Vanga runāja par demogrāfisko krīzi valstīs. Pēc Vangas teiktā, 2021. gads būs liels pārbaudījums cilvēcei.

Viņa īpašu uzmanību pievērsa datumam – 22. decembrim. Vanga sacīja, ka cilvēki saskarsies ar slimību, kas prasīs daudzas dzīvības. Izglābt var tikai tos, kuri nav skaudīgi un dusmu pilni. Ne slava, ne nauda nevarēs pasargāt no “vētras”. 2021. gada beigas būs traģēdiju virsotne.

Tomēr daudzi eksperti uzskata, ka nav vērts paļauties 100% uz dižās Vangas pareģojumiem, jo tomēr ir daļa no tiem, kuri nav piepildījušies, bet par tiem netiek runāts. Katram cilvēkam pašam ir jāizlemj kam ticēt un kam nē.

Par Vangu

Jūsu zināšanai, Vanga nomira 1996. gadā 85 gadu vecumā. Daudzi viņas pareģojumi jau ir piepildījušies, bet citi ir ”apgājuši” cilvēkus. Bet eksperti ir pārliecināti, ka visi pareģojumi vēl nav atšifrēti līdz galam.

COMMENTS

  • <cite class="fn">hmm</cite>

    Mani šajos “Vangas pareģojumos” fascinē tas, ka visos tamlīdzīgos rakstos ir kaut kas atreferēts, atvemts no kaut kā, bet nevienā rakstā nav atsauce uz oriģinālu. Rodas sajūta, ka katrs pievelk šādu pareģojumu patreizējiem vai paredzamiem notikumiem nākotnē. Tātad, rakstā tiek apgalvots, ka ir pareģojums, ka 2021. gadā iedzīvotāju skaits strauji samazināsies (pandēmija) un būs glābējvalsts (vakcīnas)…

    Un tagad, lūdzami, cienījamie raksta autori, žurnālisti, lūdzu ielieciet atsauci uz autentiskiem Vangas pareģojumiem. Ideāli, kāds pdf raksta arhīvs, kas būtu publicēts sen, sen pirms visām pandēmijām u.c. globālām katastrofām. Kur Vangas pareģojumi būtu uzrakstīti melns uz balta un netiktu pievilkti klāt pēc vajadzības.

    Varbūt kāds var atrast autentisku interneta vietni vai vēl labāk, kādu vecu publikāciju no ~90 gadiem ar pareģojumiem (atceros, kaut kur sen, sen atpakaļ kaut kādā laikrakstā bija publicēti hronoloģiskā secībā vairāki, ja ne visi, pareģojumi… Jo diezgan skeptiski izturos pret to, ka šāds precīzs pareģojums, tieši par 2021. gadu, pastāv.

    Lūdzu, tad ieliekam saiti, kurā ir publicēti šie pareģojumi un nevis bezjēdzīgas atsauces uz līdzīgiem rakstiem svešvalodās, bet pirmavotu, kur šie pareģojumi ir uzrakstīti NESAGROZĪTI!

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Katrs tulko pa savam, kā izdevīgāk… Kur palika Vangas pareģojuma saistītais daudzkārt citētais teksts par to, ka slimie sauks veselos par slimiem un stāvēs rindās pēc nāves (vakcīnām)?!

Pievienot komentāru