Cik daudz naudas jums būs 2020. gadā saskaņā ar zodiaka zīmi. Ak nē, man naudas vispār nebūs!

Astrologi brīdina par finansiālām izmaiņām, kas var skart jūsu zodiaka zīmi.

Jaunā 2020. gada parādīšanās ir tepat aiz stūra, kas nozīmē, ka ir laiks ieskatīties horoskopā un uzzināt, kādas pārmaiņas šis periods mums nesīs. Ņemot vērā, ka viens no svarīgākajiem jautājumiem katram no mums ir naudas jautājums, mēs īpašu uzmanību pievērsīsim finanšu izmaiņām.

Ir zināms, ka nākamais gads saskaņā ar Austrumu kalendāru notiks Metālbaltā žurkas aizbildnībā. Šis gudrais, piesardzīgais un taupīgais dzīvnieks ir ļoti jutīgs pret savām rezervēm, kas nozīmē, ka 2020. gads ir ideāls naudas taupīšanas un uzkrāšanas ziņā. Turklāt gaidāmais periods paies divu planētu ietekmē: Jupiters, kas sola veiksmi, un Saturns, kas katram no mums dos veselo saprātu un apdomību.

Pie visa tā mēs nedrīkstam aizmirst, ka tuvojas krīzes gads, kas nozīmē, ka šajā periodā neviens nav pasargāts no neveiksmīgiem ieguldījumiem, finanšu sabrukuma, zaudējumiem un citām nepatikšanām. Lūk, ko tad nākamais gads sola katrai zodiaka zīmei.

Auns

Impulsīvajiem Auniem nākamajā gadā jāuzmanās no nepārdomātiem tēriņiem. Spēcīgajai finanšu situācijai gada sākumā nevajadzētu maldināt. Īpaši šajā sakarā bīstams ir 2020. gada pavasaris, kad Marsa ietekmē radīsies kārdinājums pirkt dārgas, ekskluzīvas preces. Atcerieties, ka pirkšanas prieks neatmaksās šos ieguldījumus, un ļoti drīz jūs nožēlosit, ka iztērējāt savu naudu tik neapdomīgi.

Vērsis

Jaunajam gadam Vēršā dzīvē nevajadzētu radīt būtiskas izmaiņas. Šie cilvēki centīsies ietaupīt naudu un ieguldīt to bankā, saņemot nemainīgus procentus. Iespējams, ka gada vidū šīs zīmes pārstāvjiem būs jāsniedz finansiāla palīdzība tuviem radiniekiem. Dodiet šo naudu bez nožēlas, bet nerēķinieties ar naudas atmaksu. Pārējā gadījumā mēģiniet neriskēt ar savu naudu, ieguldot ne vairāk kā 10% no pieejamajiem līdzekļiem.

Dvīņi

Gaidāmais gads sola sagādāt Dvīņiem daudz pārsteigumu, ieskaitot ne tos patīkamākos. Gada sākumā Dvīnis var izlemt mainīt darbu tikai tāpēc, ka vēlas nopelnīt vairāk. Tas jādara uzmanīgi, pretējā gadījumā līdz rudenim var palikt nekas. Turklāt šīs zīmes personām vajadzētu piesargāties no aizdevumiem un kredītiem. Vienā brīdī jūsu ienākumi var strauji samazināties, kas radīs nopietnas problēmas parāda atmaksāšanā.

Vēzis

2020.gads var izrādīties veiksmīgs Vēža zīmes pārstāvjiem, īpaši tiem, kuri nebaidās riskēt. Jupitera ietekmē gada pirmajā pusē šīs zīmes pārstāvjiem būs unikāla iespēja uzlabot savu finansiālo stāvokli, izmantojot azartspēles un piedalīšanos loterijā. Tiesa, tiem Vēžiem, kuriem vienreiz ir paveicies, vajadzētu pievērst uzmanību veselajam saprātam un vairs nemēģināt savu veiksmi. Otrajā reizē tā nepalaimēsies.

Lauva

Kopš gada sākuma Lauvas zīmes pārstāvji izjutīs nepieciešamību paaugstināt pašnovērtējumu, turklāt uzlabojot finansiālo labklājību. Lai to izdarītu, Lauvas var izmantot dažādas tumšas shēmas un ģeniālas mahinācijas, kas ne vienmēr atbilst likumiem. Astrologiem šajā sakarā ieteicams būt uzmanīgiem, jo no 2020. gada vasaras līdz rudens vidum Lauvas var bargi sodīt par spēlēšanos ar likumu.

Jaunava

Jaunavām būs jādzīvo grūts gads, kas rada risku iegrūst parādu bedrē, ja vien netiks izrādītsraksturs un netiks veltīti visi spēki darbam. Būtu labāk, ja Jaunava sastādītu finanšu plānu visam gadam un mēģinātu pie tā pieturēties, nepiekrītot apšaubāmiem piedāvājumiem par vieglas naudas iegūšanu. Un Jaunavai būtu jāsamazina viņu pašu izdevumi, jo pretējā gadījumā šie cilvēki varētu 2020. gadu noslēgs ar parādiem.

Svari

Līdz gada sākumam Svaru zīmes pārstāvja dvēselē būs vēlme pēc pārmaiņām, lai palielinātu viņu pašu bagātību. Aktīvie meklējumi viņiem dos iespēju gūt pienācīgus ienākumus, bet prom no mājām, iespējams, pat ārzemēs. Aizbraukt vai palikt, izlems tikai paši Svari. Bet astrologi saka, ka 2020. gada rudens un ziema nav labākais laiks radikālām pārmaiņām. Finansiālā ziņā jūs varat ievērojami zaudēt.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru