Decembrī dzimušajiem bērniem piemīt kāda priekšrocība kas ir pārāka par citiem

Jaungada dāvaniņas!

Jūs varētu domāt, ka nav gadalaika, kas būtu vislabākais bērna piedzimšanai, taču ir nianses.

Pēc zinātnieku domām, decembris ir ideāls laiks bērna piedzimšanai vairāku iemeslu dēļ. Lai gan jūs varbūt tam neticat, jo visi, kas dzimuši decembrī, droši vien jau ir sūdzējušies par to, cik aizvainojoši ir sacensties ar Ziemassvētkiem un Jauno gadu. Ir daudz pētījumu, kas parādīja, ka dzimšana decembrī ir labākais laiks, un tam ir iemesli:

  1. Decembra bērni labāk guļ.

Pētījums parādīja, ka decembrī dzimušie bērni aizmieg ātrāk un agrāk nekā bērni, kas dzimuši vasarā. Arī cits pētījums parādīja, ka decembra bērni statistiski biežāk ir “cīruļi”, nekā tie, kas dzimuši kādā citā gada mēnesī.

  1. Decembra bērni dzīvo ilgāk.

Ja vēlaties, lai jūsu bērns iegūtu vislabākās iespējas nodzīvot līdz 100, tad dzemdējiet viņu decembrī. Pētījums parādīja, ka pārsteidzoši liels skaits cilvēku, kas dzimuši decembrī, nodzīvoja līdz 105 gadiem.

  1. Decembra bērniem ir vesela sirds.

Pētījumi liecina, ka cilvēkiem, kas dzimuši septembrī-decembrī, bija zemāks sirds un asinsvadu slimību līmenis nekā pārējiem, kas, iespējams, ir iemesls, kāpēc viņi dzīvo tik ilgi!

  1. Decembra bērni ir draudzīgāki.

Saskaņā ar vienas aptaujas datiem, decembrī dzimušie cilvēki ir mazāk kaprīzi un aizkaitināmi nekā cilvēki, kas dzimuši citos mēnešos, it īpaši jūlijā.

  1. Decembra bērni biežāk kļūst par stomatologiem.

Lai gan tas ir nedaudz dīvaini, tomēr tas ir interesanti. Saskaņā ar statistiku, decembra bērni, visticamāk, kļūst par zobārstiem.

Lasi vēl: Septiņu glāžu kūka. Viegli pagatavojama un ļoti, ļoti garšīga!

  1. Decembra bērni parasti ir paši gudrākie savā klasē.

Lai arī decembrī dzimušie bērni būs fiziski mazākp par pārējiem, izrādījās, ka parasti šie bērni ir visgudrākie klasē.

Tāpēc nekautrējieties, ka jūsu bērns vai jūs esat dzimis decembrī, bet izbaudiet šīs priekšrocības!

Avots:

lifter

COMMENTS

Pievienot komentāru