Dortmundes Borussia šefs paziņo, ka Halands prom varēs doties tikai tad, ja par viņu piedāvās milzīgu naudu

Dortmundes Borussia izpilddirektors Hanss Joahims Vatske uzstāj, ka klubs šovasar nejutīs spiedienu pārdot Erlingu Halandu un apsvērtu iespēju viņu palaist tikai par cenu, kuru viņi uzskata par taisnīgu.

Pēc Halanda satriecošajām spēlēm  Bundeslīgā un Čempionu līgā 20 gadus vecais uzbrucējs ir piesaistījis daudzu elites komandu intereses visā Eiropā.

Ap viņu virmo  milzīgas spekulācijas, ka sezonas beigās par viņu varētu tikt solīta  liela nauda, un, domājams, Mančestras “City” un Madrides “Real” ir vieni no galvenajiem pretendentiem.

Tomēr, runājot ar BBC Sport, Watzke brīdināja, ka Dortmunde ir finansiāli pozitīvā situācijā, un  pēc viņa teiktā, būtu vajadzīgs finansiāli ĻOTI izdevīgs piedāvājums, lai Halands varētu doties prom no Dortmundes.

“Kad sākās Covid-19, mums nebija parādu,” sacīja Vatzke. Tāpēc mēs esam ļoti labā situācijā.  Mums nav jāpārdod spēlētājs. Tas ir svarīgi.”

Lasi arī: Dārza ziedi kas maina krāsu, ja tos laista ar alu. Tu pat iedomāties nespēj, cik interesants būs rezultāts!

“Bagātajiem pasaules klubiem ir jāzina, kad viņi vēlas spēlētāju no Dortmundes Borussia, tad ir divas iespējas. Pirmā  ir tāda, ka es viņiem saku, ka viņiem nav izredžu. Citreiz es viņiem teikšu: “lūk kāda ir cena “. Tad viņiem jāzina, ka tieši tāda arī ir cena, tā nav citu variantu.”

 

“Mūsu gadījumā viss ir ļoti skaidrs. Mēs esam ļoti atklāti.”

 

Arī interesanti: Hokeja totalizators: Kā likt likmes NHL

COMMENTS

Pievienot komentāru