Draugs agronoms teica, ka es tomātus nepareizi sienu. Tagad es izmantoju tikai viņa padomus un viss sāk izdoties!

Tomāti mūsu ģimenē ir ļoti iecienīti un ejošs produkts, tādēļ es tos audzēju daudz. Nolēmu jums pastāstīt par to ko man ieteica darīt agronoms. 

Agronoms redzot manu mazdārziņu man paziņoja, ka es nepareizi esmu sasējusi tomātus un tieši tādēļ tomātu raža ir maza un tā nav bagātīga.

Tomēr man prieks, ka viņš pastāstīja padomus, kurus izmantoju līdz šai dienai, un šodien es ar prieku dalos tajā ar jums.

Pirmkārt, stādot tomātus tos jau ir nepieciešams atsiet. No sākuma nomēriet striķi un nogrieziet to. No zemes līdz priekšmetam pie kura jūs piesiesiet striķi jābūt 45-50cm.  Šis ir pats labākais augstums.

Tad es izroku nelielu bedrīti, kuru nepieciešams mēslot un tikai tad es tajā iekšā lieku tomātu stādu. Rūpīgi zemi mēslojiet, lai raža būtu bagātīga. Un tikai pēc veiktajām manipulācijām es stādīju augus bedrē.

Lasi vēl: Kas jums jāstāda blakus tomātiem, lai nodrošinātu lielu ražu. Rezultāti jūs pārsteigs

Jāatcerās, ka striķīti jāliek paralēli bedrītei un tikai tad jāsien tomāta stāds klāt. Par šo daudzi mazdārziņa īpašnieki nezin, tādēļ raža var nebūt tik liela kā gribētos. Augu attīstībai šī metode dos labvēlīgu efektu.

Avots:

zen. yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru