Dzelzs nervi, pozitīvi lādēta dvēsele un nebijušas idejas, tāpēc metāls atdzīvojas manās rokās

Austris Krūmiņs par sevi saka: “Dzelzs nervi, pozitīvi lādēta dvēsele un nebijušas idejas, tāpēc metāls atdzīvojas manās rokās.”

Austris ir specializējies grilu izgatavošanā, bet daudzas viņa idejas gaida iespēju pārtapt taustāmās lietās. Ar biedrības “Bauskas rajona lauku partnerība” atbalstu viņš ir ceļā uz to, lai savu hobiju pārvērstu biznesā. Lai to paveiktu, pietrūkst tikai nedaudz – nepieciešamas iegādāties jaunu metināšanas aparātu. Līdz 2.maijam ir iespēja atbalstīt projektu “Dekoratīvā metālapstrāde” kolektīvā ieguldījuma platformā “Projektu Banka” https://bauskaspartneriba.projektubanka.lv/ .

“Projektu Banka” ir kolektīvā ieguldījuma jeb pūļa finansējuma platforma, kas palīdz idejām kļūt par reāliem projektiem. “Projektu Banka” apvieno cilvēkus, kas ir gatavi dalīties ar savu ideju, un ieguldītājus, kas ir gatavi dalīties ar saviem līdzekļiem, lai kāda ideja īstenotos. Šobrīd “Projektu Bankā” reģistrējušies vairāk kā 2740 lietotāji, ieguldīti aptuveni 100 tūkstoši eiro un finansēti 35 projekti. 35 lieliskas idejas ir īstenotas, pateicoties līdzcilvēku brīvprātīgai savu līdzekļu investēšanai.

Biedrība “Bauskas rajona lauku partnerība” ir vietējo organizāciju un iedzīvotāju apvienība, kas darbojas Bauskas, Vecumnieku, Iecavas un Rundāles novados. Biedrība, sadarbībā ar Zemkopības ministriju un Lauku atbalsta dienestu, organizē LEADER projektu iesniegumu konkursus, dodot iespēju piesaistīt ES finansējumu vietējās ekonomikas stiprināšanas un vietas potenciāla attīstības iniciatīvu īstenošanai. Esam uzkrājuši ievērojamu pieredzi, ko piedāvājam vietējiem iedzīvotājiem radošu projektu izstrādē un īstenošanā, kā arī finansējuma piesaistes kampaņas norisē, sadarbībā ar kolektīvās finansēšanas platformu “Projektu Banka”.

Līdzekļi, ko Austris cer saņemt veiksmīgas kolektīvā ieguldījuma kampaņas rezultātā, tiks ieguldīti jauna metināšanas aparāta iegādē, kas papildinās līdz šim saviem spēkiem izveidoto metālapstrādes darbnīcu un pavērs plašākas iespējas pielietojamo materiālu izvēlē.

Vienam otru atbalstot, mēs sasniedzam mērķus veiksmīgāk! Nepaliec vienaldzīgs, dod Austrim iespēju, īstenot savu sapni!

Projektu banka ir Latvijā radīta kolektīvā ieguldījuma platforma, kas kalpo par satikšanās vietu radošu, sabiedrībai nozīmīgu projektu autoriem un viņu atbalstītājiem. Idejas šeit kļūst par reāliem projektiem, kurus ikviens līdzcilvēks var atbalstīt ar finansiālu ieguldījumu. Platformas mērķis ir ne vien palīdzēt rast līdzekļus jaunām idejām, bet arī popularizēt kolektīvā ieguldījuma principu Latvijas sabiedrībā.

Pievienot komentāru