Ekspluatācijā nodots pirmais LIDL veikals Latvijā – lūk kur tas atrodas

Šādi izskatās jaunai veikals

Tas ir noticis – pēc daudzu gadu mēģinājumiem ienākt Latvijas tirgū, ekspluatācijā ir nodots pirmais LIDL veikals Latvijā.

 

Veikals  atrodas  Rīgā, Anniņmuižas bulvārī 77, norāda Būvniecības valsts kontroles birojā (BVKB) pārstāvji. Līdz paša veikala atvēršanai gan vēl būs nedaudz jāpaciešas.

 

Jāatgādina, ka pērn rudenī Rīgā jau tika uzsākta arī  speciāla loģistikas centra būvniecība LIDL vajadzībām.

 

LILD kopumā ir ienācis  30 pasaules valstu tirgos ar kopumā aptuveni  10 500 veikaliem. Tāpat uzņēmuma infrastruktūrā ietilpst vairāk nekā 150 loģistikas centri.

Lasi arī: Šeit uzzināsiet kādus vārdus ir ieteicams dot meitenēm un no kādiem labāk izvairīties

Latvijā Lidl ienākšana gan nav bijusi rozēm kaisīta – tā , piemēram,  biedrība “Mikrorajons”  vērsīšoties tiesā, kurā plāno apstrīdēt, viņuprāt, prettiesiski izsniegtu būvatļauju zemo cenu lielveikalu tīkla “Lidl” loģistikas centra būvniecībai Ulbrokas ielā.

 

Biedrība uzskata, ka atļaujas izsniegtas prettiesiski, jo nav ņemtas vērā iedzīvotāju intereses un līdzdalība. Tāpat, pēc biedrības uzskatiem, nav izvērtēta centra ietekme uz vidi.

Lasi arī: Vai tu siekalojies miega laikā? Tad tev veicās, un mēs paskaidrosim, kāpēc

Savukārt 2003. gadā LILD jau plānoja ienākt Latvijas tirgū, tomēr galu galā no šiem plāniem atteicās, un pārdeva visus zemes gabalus, kuri tika iegādāti veikalu būvniecībai. Tagad, pa jaunam ienākot Latvijas tirgū, līdz ar loģistikas centra atklāšanu, esot plānots atvērt 10 veikalus.

Šķir otru lapu, lai noskaidrotu par cik varētu kristies cenas Latvijā, kad LILD atvērs savus veikalus

COMMENTS

Pievienot komentāru