Eņģelis katram no mums ir sarūpējis dāvanas 2019. gadam, atliek vien izvēlēties brīnumaino zvaigzni un saņemt savu dāvanu

Šis sniegotais eņģelis ir nolaidies pie mums, lai katram Zemes iedzīvotājam pasniegtu savu dāvanu.

Viņš ir izbēris savas dāvanas pa visu pasauli. Nolaižoties uz Zemes, tās pārvērtās par krāsainām, mirdzošām zvaigznēm.

Un viena no šīm dāvanām ir paredzēta tieši Jums.

Paskatāties uz šīm brīnumainajām zvaigznēm – dāvanām un izvēlaties vienu no tām. Uzziniet, kādu dāvanu ir atnesis jums eņģelis. Kāds liktenis sagaida Jūs 2019. gadā?

Tātad, izdariet izvēli

1.dāvana: Mērķtiecība

Šis gads atnesīs jums daudz pārmaiņu. Iespējama jauna darbavieta vai arī virzīšanās pa karjeras kāpnēm. Jums vajadzētu rīkoties lai arī apdomīgi, bet reizē izlēmīgi. Jūs pilnībā kontrolēsiet savu dzīvi, un nekas nespēs traucēt jūsu mērķu un plānu īstenošanai.

2.dāvana: Harmonija

Jūs beidzot pārstāsiet nemitīgi kaut kur steigties un uzvelt sev kaudzi ar darbiem. Tomēr jūs vienmēr un visur paspēsiet laicīgi, bet jūsu darba ražīgums pieaugs vairākās reizēs. Jūs iemācīsieties sajust laimi sīkumos.  Jūs aizmirsīsiet par skumjām, bet joprojām būsiet atsaucīgs pret citiem.

3.dāvana: Ģenialitāte

Jūs no jauna izvērtēsiet daudzus savas dzīves notikumus. Jūs burtiski pārpildīs ģeniālās idejas. Jūs spēsiet krasi pagriezt savu dzīvi uz labo pusi. Nebūtu slikti atrast sev draugus un domubiedrus. Viņi palīdzēs jums īstenot jūsu idejas dzīvē. Pateicoties savai ģenialitātei, jūs saņemsiet atzinību, naudu un, iespējams, pat slavu.

4.dāvana: Vieglums

Jūs beidzot atbrīvosieties no iepriekšējo gadu nastas un sajutīsiet dzīves garšu. Jūsu dzīvē ienāks mīlestība un neskaitāmie patīkamie mirkļi. Taču jums jābūt gatavam rīkoties. Taču ne no kā nebaidāties, viss noteikti noslēgsies jūsu labā. Draugi palīdzēs jums īstenot jūsu plānus. Jau no paša gada sākuma jūs lidosiet uz mīlestības spārniem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru