Ģimene izglāba pāris atrastus kaķēnus, bet drīz vien sāka savu izdarīto nožēlot

Šis stāsts notika ļoti negaidīti un tās pāršalca visus sociālā tīkla lietotājus. 

Kāds pāris no Kentas apgabala (Lielbritānija) savas mājas dārzā demontēja šķūni, kad nejauši uzgāja vecu spaini ar pūkainiem dzīvniekiem. “Tie bija mazi kaķēni, kuri izskatījās uz 4–5 nedēļām,” atceras mājas īpašnieks.

Pāris domāja, ka kāds šādā veidā nolēma atbrīvoties no nevēlamiem kaķēniem, un nolēma tos ņemt pie sevis. Viņi bija pacilātā noskaņojumā domādami, ka ir izglābuši mazās radībiņas.

Un tikai no rīta izrādījās, ka viņi stipri kļūdījās savā izvēlē. Diemžēl tikai vēlāk pāris saprata, ka tā bija ļoti slikta ideja mazos pūku kamoliņus paņemt nemaz viņus kārtīgi neizpētot. Cerams daudzi mācīsies no šīs kļūdas.

Lasi vēl: Tagad tu vari uzzināt ko tev sola rītdiena! Merilinas Kerro pareģojuma tabula

“Uzreiz kļuva skaidrs, ka tie nemaz nav kaķēni, bet īsti lapsu mazuļi,” atceras sieviete. Viņa nekavējoties zvanīja dzīvnieku kontroles dienestam un ziņoja par atradumu.

Eksperti paskaidroja, ka lapsām patīk veidot migas siltās, noslēgtās slēptuvēs. Iespējams, tīrot dārzu, cilvēki nejauši nobiedēja dzīvnieku – un lapsa pameta savus mazuļus.

Speciālisti vairākas reizes lika mazuļus savā vecajā vietā, cerot, ka viņu māte atgriezīsies pie viņiem. Un kādu rītu spainis bija tukšs. Mazo lapsēnu tur nebija. Cerams, ka mazie tagad atkal ir drošībā pie savas mammas.

COMMENTS

Pievienot komentāru