Horoskops 2019. gada aprīlim: kādi notikumi gaidāmi katras zodiaka zīmes dzīvē

2019. gada aprīlis būs pa īstam silts un saulains, un šis mēnesi būs pilns iespēju, lai īstenotos radoši un iegūtu prieku.

  1. gada aprīlī Saule atradīsies pirmajā zodiaka sērijas zīmē, proti, Auna zīmē. Šajā periodā tiks dots starts jaunām lietām, p0lāniem, tu varēsi spert nopietnus soļus uz priekšu un pieņemt liktenīgus lēmumus.
  2. gada marts bija domāts kā posms, lai gatavotos jaunam sākumam, veiksmei un iespējām, kas nāks aprīlī.

Jaunu lietu sākšana

Jauns mēness Auna zvaigznājā, kas būs 2019. gada 6. aprīlī, ir pirmais nozīmīgais notikums aprīļa mēnesī. Pēc Jauna mēness iestāsies pats labvēlīgākais laiks jebkuras lietas īstenošanai un realizācijai. Tas būs ilgi gaidītais laiks, lai sāktu jaunas lietas.

Aprīlis dod iespēju būt harmoniskiem, aktīviem, pilniem ar radošu potenciālu un pašrealizēties darbā. Turklāt pie tā visa necietīs romantiskā dzīves puse. Aptuveni līdz 20. aprīlim ikviena mūsu darbība izrietēs no mūsu sapņiem, ambīcijām, cerībām. Bet iespējama arī pieķeršanās nepareiziem lēmumiem un rīcībām, kas būs saistīts ar Marsa ietekmi.

Nekontrolējamās Marsa enerģijas ietekmes dēļ, mājās komunikācijas un informācijas ziņā iespējamas daudz smieklīgas un kuriozas situācijas. Haoss aptvers visu pasauli, dzīvē uzplaiksnīs jaunas krāsa, būs kustība uz priekšu, daudzi satricinājumi un pārsteidzoši lēmumi.

Mīlas horoskops aprīlim

Venēra līdz 2019. gada 20. aprīlim paliks Zivs zvaigznājā, saistībā ar to viss aprīlis būs piepildīts ar dziļām jūtām, izsmalcinātas un lielas mīlestības izpausmēm, neraksturīgām izjūtām un zināmu romantikas apjomu. Topošās mīlas attiecības var tikt radītas uz lielu mīlestības enerģijas, kas balstās uz radniecīgu garusatikšanos. Tajā pašā laikā ir jābūt modriem un nevajag paātrināt notikumu gaitu. Lielākā daļa mīlestības attiecību šajā periodā būs īslaicīgas, jo šis laika periods ir pilns ar nepatiesu priekšstatu par realitāti un fantāziju.

Cilvēki, kas jau atrodas attiecībās, var papildināt tās ar vēl vairāk maigumu, mīlestību, romantiku. Tas patiesi būs brīnišķīgākais laika posms aktīviem pāriem. Tiks dota iespēja atjaunot jūtas, atrast sapratnes punktus un radīt mīlestības sajūtu jaunā līmenī. Venēra no 2019. gada 20. aprīļa pāries uz Auna zvaigznāju. Tas savukārt novedīs pie tā, ka mīlestības attiecības iegūs pilnīgi citu nozīmi. Jauni romāni attīstīsies strauji, cilvēki iegūs lielāku brīvību un iniciatīvu.

  1. gada aprīlis sola satricināt to cilvēku jūtas, kuri jau ir mīlas attiecībās. Jāatzīmē, ka jaunie romāni, iespējams, būs vieglprātīgi un īslaicīgi.

Pilnmēness 2019. gada aprīlī

19.aprīlī gaidāms pilnmēness Svaru zīmē. Tas atnesīs izmaiņas gan biznesa, gan privātajās attiecībās. Pilnmēness aprīlī sniegs iespēju izlabot kļūdas, dos iespēju sākt lietas no jauna, vai arī uz visiem laikiem pārtraukt sāpīgu savienību. Šis pilnmēness daudzos jautājumos būs liktenīgs.

Kas aprīlī gaidāms katrai zodiaka zīmei

Auns

2019.gada aprīlis būs veiksmīgs un šajā periodā pavērsies jaunas perspektīvas. Šajā mēnesī tev noteikti vajag veikt izvēli attiecībās uz ceļu, pa kuru virzies. Šis periods tev var kļūt liktenīgs un izšķirošs. Aprīlī var izšķirties tavs tālākais liktenis un iespējams nākotnes panākumi. Tev liks vairāk runāt, nepārtraukti virzīties uz priekšu, tu kļūsi daudz atvērtāks šai pasauli. Tevi piesaistīs noslēpumi, tu daudz domāsi par svarīgiem jautājumiem. 2019. gada aprīlis liela daļa Aunu izmainīs savu ārējo veidolu un tēlu.

Vērsis

Vērsim pavērsies iespējas uzlabot savstarpējās attiecībās ar cilvēkiem un iegūt ilgi gaidītos panākumus sadarbības jomā. Šis mēnesis būs zīmīgs ar noslēpumiem, romantiku, garīgo attīstību, savas nozīmes jēgas meklēšanu. Daudzi šīs zodiaka zīmes pārstāvji nodarbosies ar psiholoģiju vai kādām garīgām un radošām praksēm. Tev ir unikāla iespēja realizēt savas ieceres dzīvē, kā arī uzlabot personiskās attiecības. Aprīlī svarīgu vietu tavā dzīvē ieņems draudzība.

Dvīņi

2019.gada aprīlī Dvīņiem ir iespēja realizēt savas idejas ar kolēģu palīdzību. Dvīņi mierīgi varēs nodarboties ar lietu, kas sniedz prieku, un saņems pilnīgu atbalstu no saviem draugiem vai kolēģiem. Runājot par darbu, viss būs labi. Tavas domas galvenokārt būs vērstas uz mērķiem un nodomu realizēšanu. Mēnesis sola dot daudz kaislību un romantiku.

Vēzis

Šajā mēnesī Vēzi sagaida gari braucieni un ceļojumi, saziņa ar cilvēkiem no visas pasaules. Vēzī būs aizņemti ar pašattīstību, zinātnisko darbību. Šis būs ideāls laiks, lai atrisinātu juridiskus un sabiedriskās darbības jautājumus. Vēži būs iegrimuši savā darbā, viņiem nāksies pielikt lielu piepūli. Vēži kļūs izlēmīgāki un izmantos iespēju uzvarēt savas bailes un trauksmi. Aprīlis būs veiksmīgs mēnesi lietišķiem braucieniem uz ārzemēm. Mēneša vidū Vēzi sagaida noslēpumaini un svarīgi notikumi dzīvē.

Lauva

Aprīlī Lauvām ieteicams nodarboties ar savu zināšanu paplašināšanu, sakaru nodibināšanu ar cilvēkiem, kā arī jāpaplašina pašrealizācijas sfēra savā dzīvē. Lielākā daļa šīs zīmes pārstāvju ceļos uz dažādam vietām, aktīvi iesaistīsies sabiedriskajā dzīvē, sāks kaut ko apgūt. Lauvām nāksies atrisināt noteiktus materiālas dabas jautājumus. Finansiālas rūpes kļūst par svarīgu Lauvas dzīves sastāvdaļu. Lauvām gaidāms spēcīgs enerģētiskā potenciāla uzplaukums un iespēja pārvarēt vecas barjeras.

Jaunava

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji aprīlī lielākoties nodarbosies ar materiālu jautājumu risināšanu. Daudzas Jaunavas meklēs vecu problēmu atrisināšanas iespējas. Tā dēļ gaidāmi dažāda veida pārdzīvojumi un iekšējie konflikti. Tāpat svarīgu lomu Jaunavu dzīvē ieņems personiskās un partnerattiecības. Arī tajās notiks dažādi notikumi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru