Ir pagājuši gadi un lūk, ko laiks ir izdarījis ar slaveno Džimu Keriju. Es pat viņu neatpazinu

Šodien slavenais amerikāņu aktieris un komiķis svin savu 59. dzimšanas dienu. Lisa.ru nolēma atcerēties savu ceļu uz panākumiem un uzzināja, kāpēc viņš sāka sabiedrībā parādīties retāk.

Džims Kerijs ir viens no slavenākajiem un veiksmīgākajiem Holivudas aktieriem un komiķiem. Pateicoties viņa īpašajam talantam, neatkārtojamām sejas izteiksmēm un pārsteidzošajai humora izjūtai, viņam izdevās kļūt par slavenu un bagātu mākslinieku.

Daudzi cilvēki Džimu zina kā dzīvespriecīgu cilvēku, taču patiesībā aiz šīs maskas slēpjas vientuļš un skumjš cilvēks. Tikai pateicoties iecienītajam darbam un spējai meistarīgi pārveidoties par citiem cilvēkiem, Kerijs varēja atstāt traģiskos dzīves mirkļus pagātnē.

Lasi arī: Indijā vīrs pirmo reizi ieraugot savu jauno sieviņu nobālēja un ar pretīguma sajūtu paziņoja par šķiršanos

Izrādās, ka reiz tēvs atveda savu talantīgo dēlu uz klubu, kur puisis varēja izrādīt savu numuru iestādes apmeklētājiem. Pārsteidzoši, ka auditorija nenovērtēja jaunā vīrieša talantu un izsvilpa viņu. Pēc šādas sakāves Džims bija ļoti satraukts un uz brīdi nolika šovus malā.

Tajā laikā viss ģimenē uzlabojās: tēvs beidzot atrada labu darbu, un bērni varēja turpināt mācības. Kerijs juniors apmeklēja Eldershotas vidusskolu, pēc kuras viņš devās strādāt uz tērauda rūpnīcu.

 

Publika uztver Džimu kā komiķi, taču viņš vienmēr gribēja parādīt savu talantu no otras puses. Mākslinieks sapņoja spēlēt dramatisku lomu un pierādīt, ka ir spējīgs uz daudz ko – ne tikai uz komēdiju. 2010. gadā notika drāmas “Es tevi mīlu, Filips Moriss” pirmizrāde, vēlāk bija trilleri ar viņa piedalīšanos – “Bad Party”, “Real Crime” un daudzi citi. Džima kolēģi atzīmē, ka vienmēr ir labi un jautri strādāt ar viņu.

Aktieris jaunībā

2015. gada septembrī romantika ar Kerija mīļoto beidzās, un pēc nedēļas Katriona atņēma sev dzīvību, atstājot zīmīti, kurā paskaidroja, ka šādu lēmumu pieņēmusi sāpīgās šķiršanās dēļ no sava drauga. Šis notikums ļoti satricināja Džimu Keriju – vairākus gadus viņš neparādījās sabiedrībā un praktiski nefilmējās filmās, un brīvajā laikā viņš nodarbojās ar vizuālo mākslu.

Ir pagājuši gadi un Džims ir ļoti mainījies, gan garīgi, gan arī izskata ziņā. Daudzi vairs neredz to jautro, pozitīvo cilvēku, bet gan vecu, drūmu vīru. Vai esi gatavs apskatīties kā Kerijs izskatās tagad?

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu FOTO

COMMENTS

Pievienot komentāru