Istabas augi, kuri atnes sievietēm laimi. Pat tādi par kuriem es iedomājusies nebūtu

Ģerānijas. Unikāls augs attīra un dezinficē gaisu, novērš nesaskaņas ģimenēun piesaista laimi. Starp šī zieda noderīgajām īpašībām atzīmē spēju aizsargāt ģimeni no negatīvas ārējas ietekmes: ļaunas acs, lāstiem, mīlas burvestībām, skaudības.

Ciklamenes. Šo augu sauc par maģisku sakarā ar to, ka tas mājai piesaista laimi un labklājību. Pateicoties enerģijai, sievietēm ir vieglāk tikt galā ar garastāvokļa svārstībām.

Kamēlija. Zieda unikālā enerģija palīdz sievietēm atbrīvoties no bailēm un kompleksiem, justies pārliecinātām par savām spējām un gūt panākumus darbā un personīgajā dzīvē.

Istabas augi

Krasulas. Šis augs ir pazīstams kā naudas koks, un laba iemesla dēļ. Pateicoties mājā esošajai auga īpašajai enerģijai, problēmas ar finansēm beidzas. Labi kopts augs piesaista veiksmi un novērš nepatikšanas. Daudzām sievietēm šis augs zied, ziņojot, ka melnā svītra dzīvē ir beigusies un viņus gaida tikai laime.

Lasi vēl: Svešas lietas, kas atnes nelaimi. Priekšmeti, kurus nedrīkst pacelt no ielas

Katram augam nepieciešama kopšana. Laipnie vārdi un cieņa pret ziediem palīdzēs viņiem “darboties” viņu īpašnieka labā. Turklāt sievietēm vajadzētu stiprināt savu enerģiju, lai ārējie faktori nevarētu kaitēt un atņemt laimi, kuru visi ir pelnījuši.

Arī interesanti! Istabas augi, kas attīra gaisu telpās; Veids, kā uzlabot veselību! SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

Avots:

fatelines

COMMENTS

Pievienot komentāru