Istabas augi, kuri atnes sievietēm laimi. Pat tādi par kuriem es iedomājusies nebūtu

Istabas augi

Istabas augi ir augi, kurus izmanto telpu dekorēšanai, taču ne visi zina, ka daudzi no viņiem dzīvē spēj piesaistīt laimi un mīlestību. Sievietes savās mājās var iegādāties vairākus ziedus, lai tie piesaistītu labsajūtu un pasargātu no neveiksmēm.

Izvēloties, kuri istabas augi būs jūsu mājās, eksperti iesaka nesteigties. Ir ziedi, kas ir pilnīgi nepiemēroti mājām, un tos sauc par enerģijas vampīriem. Tiem, kas vēlas dzīvē laimi, jāapsver augi, kas var piesaistīt pozitīvu enerģiju.

Spatifīlas. Skaists augs ne tikai papildina mājas interjeru, bet arī palīdz sievietēm atrast laimi personīgajā dzīvē. Pateicoties zieda enerģijai, ķildas ģimenēs beidzas, un vientuļās sievietes ātri atrod savu mīlestību.

Vijolītes. Mazi skaisti ziedi palīdz sievietēm atrast iekšējo harmoniju. Tiem, kas tur šos augus, izdodas izlīdzināt konfliktus ģimenē un atrast patiesu laimi. Sarežģīts periods sievietes dzīvē ātri beidzas, ja uz viņas palodzes zied baltas vijolītes.

Hibisks. Zieds palīdz atrast laimi, kā arī rada kaisli starp partneriem. Viņu bieži sauc par pasaules ziedu, kas spēj novērst konfliktus un novērst laulāto strīdus.

Istabas augi

Hoija. Vēl viens augs, kas nes sievietēm laimi. Zieds, kas atrodas guļamistabā, palīdz pārim uzturēt mīlestības uguni un nestrīdēties par sīkumiem.

Mirtes. Dekoratīvs zieds, kas atrodas mājā, palīdz mīļotājiem pārdzīvot dzīves krīzes kopā, kā arī dod sievietēm gudrību. Mirtes bieži sauc par mīlestības koku, jo tā spēj nomierināt negatīvās emocijas.

Kalatejas. Augs spēj dot laimi sievietes dzīvē, kā arī uzlabot attiecības ģimenē. Tam ir jānovieto guļamistabā, lai pozitīvā enerģija cirkulētu telpā un palīdzētu laulātajiem saglabāt mieru un harmoniju.

Zaķskābenes. Zieds piesaista laimi un veiksmi. Tas ir pielāgojas tā īpašnieka enerģijai un palīdz viņai pārvarēt dzīves grūtības. Turklāt šis zieds aizsargā ģimenes attiecības, kā arī palīdz meitenēm atrast patiesu mīlestību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru