Izvēlies kārti un uzzini, ko tev iesaka Visums. Šie viedie padomi ir kā naglai uz galvas!

3. Pasaules

Tavā dzīvē ir noslēdzies kaut kas svarīgs… Velti laiku pārdomām par gūtajām mācībstundām un apzinies, cik tālu esi aizgājis. Tev jādomā par pagātni, jāatlaiž tā un jāpieņem nākotne ar vieglu sirdi!

4. Atmoda

Tev nopietni jāizvērtē savas darbības. Tu ieradies šajā pasaulē, lai apgūtu zināmas mācības un dažkārt ciest neveiksmes. Tev jāsaprot, ko vēlies mainīt un pēc kā tiekties. Nemēģini izvairīties no šīm dzīves mācībstundām. Kad palūkosies uz sevi ar plaši atvērtajām acīm, tava dvēsele pamodīsies un sasniegs visu savu potenciālu.

5. Ziemas piecinieks

Ja tu izvēlējies šo kārti, Visums šādi vēlas pateikt, ka nav godīgi gūt uzvaru pār bezpalīdzīgajiem. Visums vēsta, ka tie, kas izklaides dēļ izrāda nežēlību, ir pelnījuši tikai nicinājumu. Tev ir jāpārtrauc ņirgāties par saviem mīļajiem un tos, kuri nevar tev pretoties. Ja par uzbrukuma objektu esi kļuvis tu, tad tev būs nepieciešama palīdzība,– vienam pašam tev neizdzīvot.

Lasi vēl: Interesanti, bet nav ieteicams mājās turēt naudas koku. Izmest to vienkārši ārā arī nevar

6.Pavasara sešinieks

Tu esi izpelnījies apkārtējo uzslavu un atzinību. Izturies pret viņiem laipni un atmaksā ar to pašu, parādot citiem to par ko, par ko tieši tu viņus apbrīno. Lepojies ar saviem sasniegumiem un rādi piemēru, lai arī citi cilvēki varētu būt lepni par sevis sasniegto.

Avots: vot-eto-interesno

COMMENTS

Pievienot komentāru