Izvēlies taro kārti ar pareģojumu un uzzini, kas tevi gaida tuvākajā nākotnē. Atceries, tu pats esi savas laimes kalējs!

Ja izvēlējies kārti numur 2 – Kausu karalis

Kausu karalis ir dāsns cilvēks. Viņš atbalsta visu veidu mākslu un radošos aizsākumus. Kausu karalis ir mazāk emocionāls nekā viņa karaliene, viņš draudzīgi, bet nedaudz atrauti vēro apkārtējo pasauli. Vai esi dzirdējis teicienu “Cilvēks nav vientuļa sala”? Iespējams, Kausu karalis ir vienīgais izņēmums. Varbūt lieta tāda, ka viņam pašam pieder vesela sala. Karalis var pat uzaicināt tevi uz turieni, bet tikai tad, ja tu pierādīsi, ka dāvāsi kādu viņa cienīgu velti.

Padomā: kāršu izkārtojumā Kausu karalis apzīmē citu personu, visticamāk, kādu, kurš tev ir svarīgs un kurš izturas mazliet atsvešināti neatkarīgi no tā, kādās attiecībās jūs esat. Viņš var tevi atbalstīt un pat mīlēt, bet cenšas neiesaistīties tavā dzīvē. Galu galā viņš ir gudrs, pieredzējis un zina, ka mīlestība var būt sarežģīta. Ja tu izvēlējies Kausu karali, tas nozīmē, ka, iespējams, pienācis laiks pienācīgāk izvērtēt kā tu mijiedarbojies ar citiem cilvēkiem. Vai esi gatavs palīdzēt, kamēr nav jāpieiet pārāk tuvu? Ja tu esi pārāk sargā savu sirdi, varbūt ir pienācis laiks pamest “vientuļo salu” un pievienoties pārējai pasaulei?

Ja izvēlējies kārti numur 3 – Zižļu karalis

Zižļu karalis jau ir izveidojis maršrutu kartē, un precīzi zina, kur grasās uzbrukt un ko viņš tur darīs. Šķiet, ka pat kaķis ir gatavs ieņemt vietu ierindā. Katrs no mums vēlas kontrolēt savu dzīvi, bet realitāte liek mums piekrist daudziem kompromisiem. Zižļu karalis zina, ko vēlas, un spēj paveikt visu nepieciešamo, lai to iegūtu. Viņš ir ātrs, kaislīgs un mērķtiecīgs. Ja šis karalis parādās kāršu izkārtojumā, viņš var norādīt uz spēcīgu vīrieti, kurš ietekmē tavu dzīvi – varbūt uz labo pusi, bet varbūt ne. Arī šī karte var tev atgādināt, ka dažreiz ir svarīgi pašam izlemt savu likteni.

Lasi vēl: Ārpus mājas drīkstēs atrasties tikai ar ļoti nopietnu iemeslu. Viņķele ir gatava uz daudz nopietnākiem ierobežojumiem

Padomā: Kas vada tavu dzīvi un izlemj, kāda būs tava nākotne? Vai tu pats vai tomēr kāds cits? Ja pēdējais, tad izsecini, vai tas tev palīdz vai kavē īstenot savus mērķus? Neatdod varu pār sevi bez iemesla, bet arī neatstāj novārtā to cilvēku palīdzību, kuri var tevi pamudināt doties pareizajā virzienā. Varbūt kādā dzīves jomā tev vajadzētu ņemt grožus savās rokās? Ja tā, tad, iespējams, ir pienācis laiks ķerties klāt!

Avots: zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru