Ja dzirdi kādu no šīm frāzēm no sava vīrieša, tad zini, ka 99% iespējamība, ka viņš tevi krāpj

Šīs frāzes bieži var dzirdēt no neuzticīgiem vīriešiem. 

Mīļotā cilvēka neuzticība ir sāpīgs un liels pārbaudījums attiecībās. Vienu reizi “apdedzinoties” bieži vien mēs vairs neprotam uzticēties otram cilvēkam.

Taču, kā saprast, ka tavs mīļotais vīrietis, iespējams, patiešām tevi krāpj? Dažkārt vērtīgākais, ko tu vari darīt ir klausīties viņā un analizēt viņa pateikto, raksta kokteilis.la.lv

Psihologi apgalvo, ka vīrieši ne pārāk iedziļinās savos apgalvojumos un bieži vien pasaka ļoti nodevīgas frāzes, kurām vajadzētu darīt tevi uzmanīgu.

Lūk, 5 izplatītākās frāzes, ko mēdz teikt tie vīrieši, kas ir neuzticīgi:

1. “Man ir ļoti daudz darba, tāpēc būšu vēlāk”

Ja vīrietis šo frāzi saka gada beigās vai kad tiek nodots kāds vērienīgs projekts, tā patiešām ir. Taču, ja viņam tā sāk gadīties regulāri, turklāt vēl tad, kad visiem ir saīsinātas darba dienas, piemēram, svētku dēļ, bet viņš apgalvo, ka aizsēdējies darbā… ir vērts aizdomāties, vai tā patiešām ir. Ja viņš darbā sāk nakšņot, tad pavisam noteikti derētu noskaidrot, kas notiek jūsu abu attiecībās.

2. “Es par daudz iedzēru, tāpēc neko neatceros”

Ja šāda situācija ir reāla, vieglāk būtu pateikt vienkārši “es neko neatceros”, bet kā tad draugi, ar kuriem viņš bija kopā? Vēl jo vairāk, ja viņam šādas problēmas ar atmiņu rodas regulāri, ir laiks šo problēmu atrisināt: sākt uzturā lietot vitamīnus vai uz šādiem pasākumiem, kuros gadās “atmiņas zudumi” doties abiem kopā. Vai ne?

3. “Es nezinu kā tas var būt, bet neesmu no tevis saņēmis nevienu ziņu”

Šis jau ir zemiski, jo tā vietā, lai atzītu savu vainu un pateiktu, ka neatzvanīja ne uz vienu tavu neatbildēto zvanu un neatbildēja arī uz tavām ziņām, viņš pārliek vainu uz tevi. Tas ir negodīgi, vēl jo vairāk, ja tu patiešām biji uztraukusies par viņa pazušanu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru