Ja jums patīk pie jūras lasīt gliemežvākus, tad šis ir jums. Gliemežvāki sevī ietver melno enerģiju un tas šādi atspoguļojas pret jums

Fen Šui speciālisti ne velti neiesaka šīs lietas glabāt mājās, arī pat tad ja šīs lietas priekš jums daudz ko nozīmē. 

Izrādās, ka pat mīļa izskata lietām mājā var būt negatīva enerģija un tās var smelties veiksmi no pašas mājas un mājniekiem. Šādu māju vai dzīvokļu īpašnieki izjūt stresu, neveiksmes dažādās darbībās un naudas trūkumu ģimenes budžetā.

Šajos priekšmetos ietilpst gliemežvāku suvenīri. Dzīvoklī nevar uzglabāt dzīvo būtņu atliekas, taču reti kurš šo zina. Šajā sarakstā ir arī dzīvnieku ādas un kauli. Tās ir tās lietas, kas sevī ietver tumšu enerģiju. Jāpiemin arī, ka augiem ir nozīme.

Daudziem liekas, ka sausie ziedi ir skaisti, taču šie jūsuprāt skaistie ziedi piesaista dažādas slimības. Ja augs, vai dzīvnieks ir miris, tad jūs nevarat viņa atlikušās enerģijas paliekas glabāt sev uz skapīša. To nedrīkst.

Apģērbs, kas saistīts ar nepatīkamiem notikumiem, piesaista arī nelaimi. Ja, piemēram, jūs paklupāt kādos apavos, nokritāt un salauzāt kāju, labāk no šādiem apaviem atbrīvoties.

Lasi vēl: Šādi izskatās Pola Vokera meita, kurai šobrīd ir 22 gadi. Viņa ir mantojusi no tēva ko īpašu

Protams, šeit vajadzētu uztraukties par tādu apģērbu vai apavu pāri ar kuriem jūs katru reizi vajā neveiksme. Daudzi lasītāji noteikti zina, ka saplēsti vai ieplēsti trauki arī ir uz nelaimi, tomēr mēs jums vēl to atgādināsim.

Piemēram, ja krūzītei ir maliņa ieplīsusi, tad nežēlojam un metam ārā, pat ja tā bija jūsu vismīļākā krūzīte. Vienmēr atcerieties par nerakstītu likumu: vecās lietas izmetiet, lai jaunām būtu vieta.

Avots: primamedia

COMMENTS

Pievienot komentāru