Ja tava māja atrodas šādā vietā, tad gaišreģi lūdz tevi nedzert akas ūdeni

Ekstrasensi spēj sazināties ar mirušajiem un redzēt nākotni. Kādā portālā gaišreģi dalījās ar ierakstu kurā lūdz cilvēkus nedzert akas ūdeni, ja tava māja atrodas šādā vietā. Šī vieta tiek uzskatīta par mistisku un pilnu ar melno enerģiju.

Māņticīgus ļaudis interesē, cik bīstama ir kapsētas vietā uzcelta māja un kas gaida tās iedzīvotājus. Vēsturē ir zināmi gadījumi, kad vecas kapsētas vietā tiek uzbūvētas skolas un dzīvojamās mājas. Bet vai tā var darīt? No  baznīcas viedokļa šāda būvniecība nav pieļaujama, jo tas traucē mirušo mieru un tie pat var par to atriebties.

Tāpat kā dzīvē cilvēkam ir tiesības uz personīgo telpu, tā arī pēc nāves kapsēta viņam ir pēdējais patvērums. Bet diemžēl ir cilvēki, kuriem nekas nav svēts un viņi ir gatavi “staigāt pāri līķiem”. Tomēr pat dzīvokļi šādās mājās ir pieprasīti. Gadās arī, ka kādam mājā logs iziiet ar skatu uz kapsētu, bet viņš par īpaši neraizējas, vēsta portāls rsute.ru.

Lasi vēl: Izrādās, ka visu mūžu esmu ēdusi gurķus nepareizi. Draudzene pastāstīja unikālu metodi, kas tiem piešķir fantastisku garšu

Ko gaidīt kapsētas vietā uzceltas mājas iedzīvotājiem

Kādas neparastas lietas var notikt mājoklī, kas uzcelts nojauktas kapsētas vietā? Jebkurā diennakts laikā var dzirdēt dažādas dīvainas skaņas, bet naktī vai dienā, durvis aizcirtīsies  ar lielu blīkšķi. Naktīs bieži darbosies lifts. Mājoklī sāks bieži pazust lietas, bet mājdzīvnieki uzvedīsies nemierīgi. Būs dzirdami sveši soļi un jūtama kādas būtnes klātbūtne, lai gan tuvumā neviena nebūs.

Tu sadzirdēsi, ka naktī kāds nerimstoši raud vai sajutīsi ķēžu šķindoņu. Būs dzirdami vēja auri un suņu gaudošana. Mazi bērni naktī pamodīsies un sāks skaļi raudāt. Lietas sāks pārvietoties no vienas vietas uz otru. Piemēram, ja sieviete ir pārliecināta, ka ir atstājusi maku uz naktsgaldiņa, kaut kāda iemesla dēļ izrādīsies, ka tā nokļuvusi uz galda.

Iespējams, kāds dzirdēs spēcīgu klepošanu, lai gan mājā nav neviena slima cilvēka. Būs saklausāmas  svešas balsis. Un tas nepavisam viss dīvainību saraksts, kas var rasties šādā mājoklī. Nebūs biedējoši ienākt mājokllī tiem cilvēkiem, kam ir dzelzs nervi un kuri netic aizspriedumiem. Vai arī tiem, kas paši ir trokšņaini.

Lai atbrīvotos no visām ārkārtas parādībām mājoklī, tev jāsazinās ar priesteri, kurš iesvētīs mitekli Tāpat mājoklī jāglabā svētās ikonas, jālūdz pie tām, un tad tās sāks aizsargāt mājokli no ļaunajiem gariem. Tu vari apiet visu māju ar baznīcas svecēm un apkaisīt katru stūri ar svēto ūdeni; šādi pasākumi arī palīdzēs aizsargāt mājokli no nelūgtiem viesiem, proti, spokiem.

Ir mājokļu pircēji, kuriem daudz svarīgāk, lai miteklis būtu tuvu bērna skolai,  lai netālu būtu poliklīnika, aptieka, veikali un pārtikas tirgi, kā arī transporta mezgls, turklāt  – klusums aiz logiem un sienām. Un viņi nepievērsīs īpašu uzmanību tam, ka māja atrodas netālu no kapsētas vai ka tā uzcelta nojauktā vecā.  baznīcas pagalma vietā, raksta rsute.

COMMENTS

Pievienot komentāru