Ja tavam dēlam ir kāds no šiem 5 vārdiem, tad viņš izaugot būs pašpārliecināts un spēcīgs vīrietis

Būt īstam džentlmenim nozīmē iegūt virkni svarīgu prasmju: spēju kontrolēt savas emocijas, pārliecināt pretinieku ar vārdu spēku, spēju noturēt sevi sabiedrībā, zināšanas par uzvedības noteikumiem.

Kuriem vīriešu vārdiem šīs prasmes piemīt kopš dzimšanas?

Lasi vēl: Vīrs pazuda mēnesi atpakaļ. Sieva devās pie draudzenes, lai paraudātu, bet uz sliekšņa pamanīja pazīstamas botas

 

Gatis

Ar šo vārdu bērnam piešķir lielu nozīmi saviem uzskatiem un vērtībām, zina, kā tās aizstāvēt . Viņš ir lakonisks un cenšas vienmēr pabeigt to, ko apņemas.

Viņam piemīt arī reta īpašība – tiek uzskatīts, ka viņš pieņem lēmumus, kas gandrīz vienmēr izrādās pareizi.

 

Daniels

Bērns ar šo vārdu izaug par kārtīgu un laipnu cilvēku, kurš cenšas iestāties par taisnīgumu un kārtību. Daniels ir atturīgs un saglabās savas emocijas sevī līdz pēdējam.

Viņš nepieļauj melus un nodevību, saskaroties ar tiem, var sadusmoties, bet ātri atdziest. Viņš ir pieklājīgs un saprātīgs.

 

 

Māris

Šis vārds palīdz kļūt par līdzsvarotu un spēcīgu cilvēku ar dvēseles plašumu un laipnību. Mārim ir svarīgi radīt sev apkārt harmonisku telpu, tāpēc viņš zina, kā atrisināt konfliktus ātri un bez liekām problēmām.

Un viņus, savukārt, velk pie viņa – kā pie interesanta sarunu biedra un laba cilvēka.

 

Juris

Šī vārda īpašnieks izaug par mierīgu, interesantu un harizmātisku cilvēku. Viņš zina, kā ar savu sirsnību un enerģiju ieinteresēt cilvēkus, viņš var sasniegt nopietnus augstumus profesijā un kļūt ļoti slavens.

Bet pat slavas augstumos viņš paliek uzticīgs gan saviem vecajiem draugiem, gan savām vērtībām.

Lasi vēl: Vīrs pazuda mēnesi atpakaļ. Sieva devās pie draudzenes, lai paraudātu, bet uz sliekšņa pamanīja pazīstamas botas

 

Toms

Šādam zēnam piemīt iedzimta intuīcijas izjūta un viņš labi sadzīvo ar citiem cilvēkiem, taču viņš nav trokšņainas kompānijas cienītājs, viņš izvēlas sev pāris uzticīgus pavadoņus, bet pārējā laikā viņš spēlē tikai pieklājīga cilvēka lomu.

Toms uz saviem mērķiem dodas izlēmīgi, bet apkārtējie, visticamāk, neuzminēs, kas notiek viņa dvēselē – viņš uzticas savai pieredzei un sajūtām.

COMMENTS

Pievienot komentāru