Jauna mēness sākums 20.jūlijā ietekmēs visas zodiaka zīmes, bet dažas – jo īpaši. Vai esi gatavs jauniem pārbaudījumiem?

2020.gada 20. jūlijā jauns mēness atrodas Vēža zīmē. Jauns mēness ir viena cikla beigas un cita, jauna 28 dienu cikla sākums.

Šajā laikā Saule kopā ar Mēnesi dod uzmundrinošu enerģijas un iniciatīvas pieplūdumu. Tāpēc šis ir lielisks laiks, lai sāktu visu no sākuma, pāršķirtu jaunu lapu vai ķertos klāt kaut kam jaunam.

Jauns mēness 20. jūlijā ir pretī Saturnam, tāpēc tas ir nopietnā, melanholiskā un ierobežojošā stāvoklī. Šī perioda pārbaudījumi var likt tev sajust neapmierinātību un pesimismu.

Labākais veids, kā tikt galā ar šo ietekmi, ir cītīgi strādāt un apbruņoties ar pacietību, apņēmību un neatlaidību. Izmantojot kritisku domāšanu un nopietnu attieksmi, tu vari iegūt jaunas prasmes un vērtīgas zināšanas. Smags darbs, pacietība un neatlaidība ļaus tev gūt sasniegumus, atzinību un cieņu.

Šis var būt sarežģīts jauns mēness personīgo vai biznesa attiecību jomā. Zināmās partnerattiecību jomās var būt sajūtama atsvešināšanās. Vairākās svarīgās attiecībās, piemēram, laulībā, romantikā vai biznesā, var iestāties krīze un tās var izjukt. Šajā dienā cilvēki var sajusties vientuļi, nomākti un melanholiski. Tāpēc ir svarīgi būt iejūtīgam pret mīļajiem, ja viņi pauž vēlmi saņemt uzmanību. Šajā jauna mēness periodā ir iespējamas grūtības profesionālajā dzīvē un problēmas attiecībās ar varas iestādēm.

Sākoties 20.jūlijā, jaunā mēness ietekme ilgs četras nedēļas – līdz jaunajam mēnesim 18.augustā. Šis ir labākais laiks, lai sāktu īstenot jaunas svarīgas lietas un projektus – no jaunā mēness 20. jūlijā līdz pilnmēnesim 3. augustā. Šajā laikā tev ir jāizvairās no nolaidības un vilšanās, ja nākas saskarties ar problēmām vai šķirties no kaut kā.

Ja radīsies grūtības, tās var pārvarēt ar elastīgumu, neatlaidību, pārliecību un spēju aplūkot problēmu no dažādiem skatu leņķiem. Tad tuatradīsi optimālo risinājumu, pat ja tā dēļ vajadzēs no kaut kā atteikties. Šajā periodā tev ir jāizvirza prioritātesun nevajag pārpūlēties. Īpaša uzmanība veselībai jāpievērš cilvēkiem ar sirds un asinsvadu sistēmas problēmām.

Lasi vēl: Šīs mantas bloķē naudas enerģētiku jūsu mājās, bet diemžēl gandrīz visiem šīs lietas atrodas telpās

Kuras zodiaka zīmes jauns mēness 20. jūlijā ietekmēs visspēcīgāk?

Šis jaunais mēness visspēcīgāk ietekmēs pazīmes Vēzi un Mežāzi, kā arī Aunu un Svarus (īpaši tos, kas dzimuši šo zīmju pēdējā dekādē). Jaunā mēness iespaids ietekmēs arī Lauvu un Ūdensvīru, Vērsi un Skorpionu, it īpaši cilvēkus, kas dzimušas šo zodiaka zīmju pirmajā dekādē.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru