Jaunietei patika viņas unikālais vārds. Bet viņas pasaule sabruka, uzzinot kā tas pareizi izrunājams

Kāda amerikāņu pusaudze bija pateicīga vecākiem par viņai doto unikālo vārdu, taču atlika tikai vienreiz ieslēgt televizoru un uzzināt vārda īsto izrunu, lai piedzīvotu pamatīgu šoku un sarūgtinājumu.

Kāda platformas “Reditt” lietotāja ar segvārdunamepronunciationta padalījās savāstāstā parunikālu vārdu plusiem un mīnusiem. Pēc ieraksta autores paustā, vecāki viņai bija devuši vārdu, kas rakstās kā Saoirse.

“Mana mamma lasīja grāmatu, kurā tā sauca vienu no varoņiem. Viņa nosprieda, ka viņa vārds izrunājams kā Say or See (sei or sī) un nolēma, ka tas ir ļoti skaists vārds”, norāda namepronunciationta.

Vecāki visu mūžu meitas vārdu izrunājuši kā Seiorsī.

“Visu savu dzīvi es biju pārliecināta, ka mans vārds izrunājams kā Seiorsī, un arī cilvēki reaģēja normāli, kad es viņiem pateicu, kā mani sauc,”atklāj jauniete.

Nekas nevēstīja par nelaimi līdz brīdim, kad viņa kādātelevīzijas raidījumā ieraudzīja vienu no Oskara nominantēm, aktrisi, kuras vārds angliskirakstāms kā Saiorse, bet tiek izrunāts nevis kā Seiorsī, bet gan kā Sērša.

Līdz tam brīdimjaunā amerikāniete nebija neko dzirdējusi par šo īru izcelsmes Holivudas zvaigzni Sēršu Runenu, kura debiju piedzīvoja jau 12 gadu vecumā ar lomu lentē “Izpirkšana”.

“Skatoties šo raidījumu, es sapratu, ka patiesībā visu mūžu esmu nepareizi izrunājusi savu vārdu, ka mani patiesībā sauc Sērša, nevis Seiorsī,” ierakstā pauda namepronunciationta.

Lasi vēl: Par šo pāri visi ņirgājās un apsmēja. Pagāja 10 gadi un visi smējēji ieraugot pāri pēkšņi apklusa…

Kad par savu atklājumu viņa pastāstīja tēvam un mātei,abibija apbēdināti. Vecāki pat nojaust nespēja, ka varētu būt pieļāvuši kļūdu, izvēloties vārdu savai atvasei.

Pati Seiorsī tagad prāto, ko iesākt ar saņemto informāciju, jo pēdējā laikā ir saskārusies ar izsmieklu saistībā ar sava vārda izrunu. Tikmēr Seiorsī radinieki uzskata, ka jauniete dramatizē situāciju un iesaka viņai nepievērst uzmanību vienaudžu nievām.

Avots: medialeaks

COMMENTS

Pievienot komentāru