Jauns mēness 2019. gada 26. novembrī (šodien): ko šajā dienā labāk nevajag darīt

Katru mēnesi Jaunais Mēness atnes pārmaiņas mums visiem, palīdz pārvarēt neveiksmes un nokārot vecos rēķinus, un pāršķirt tīru dzīves lapu. Novembrī tas būs īpaši svarīgi.

Jaunais mēness novembrī notiks 26. datumā. Šī ir otrdiena, darba nedēļas sākums. Jaunais mēness šajā dienā paliks Strēlnieka zīmē. Jaunā Mēness dienas ir diezgan mierīgas, bez negatīviem aspektiem.

Ko nedrīkst darīt 26. novembrī

Dramatiski mainīt savus plānus. Labāk ir ievērot izvēlēto stratēģiju. Protams, dažas lietas var izrādīties ne mūsu spēkos, un šajā gadījumā būs nepieciešams elastīgi reaģēt uz izaicinājumiem. Bet kopumā, ja apstākļi nav mainījušies globāli, jūs varat ieturēt izvēlēto līniju un nemesties no vienas galējības uz otru.

Atlikt lietas uz vēlāku laiku. Uzdevumu pārnešana uz rītdienu ir zaudējoša stratēģija. Daudzi uzdevumi šodien tiek veikti maksimāli vislabāk, nezaudējot spēkus un nenodarbojoties ar vilcināšanos.

Novārtā atstāta veselību. Jaunais mēness ir lielisks laiks, kurā bieži notiek rituāli, lai piesaistītu veiksmi. Cilvēki šādās dienās cenšas realizēt lielus plānus, atvērties visam, kas jauns un skaists. Taču nevajadzētu domāt par augstām matērijām, bet tā vietā labāk ļauties banālai apceri: par siltām kurpēm, par apģērbu atbilstoši laikapstākļiem, par vitamīnu nepieciešamību un savlaicīgu nakts atpūtu.

Ko drīkst darīt 26. novembrī

Nodarbojieties ar finanšu lietām. Strēlnieka aizbildnībā šoreiz gandrīz jebkura aktivitāte būs labvēlīga. Jūs varat tikt galā ar parādiem, samaksāt daļu aizdevuma, atgriezt no draugiem vai radiem aizņemto summu.

Jūs varat sākt ietaupīt – pievērsiet uzmanību tam, kā vislabāk saglabāt naudu, lai tās plūsma neizsīktu mājā. Labvēlīgas ir arī karjeras ambīcijas, runas par paaugstināšanu amatā un pāreju uz jaunu amatu, investīcijas un pirkumi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru