“Jums nevajadzēja nest šo ziedu mājās – tagad gaidiet lielas nepatikšanas!” – draudzene neticēja šiem vārdiem, taču vēlāk visu saprata

Ar ziediem saistās tik daudz ticējumu un māņticību, ka vienkārši ir laiks pierakstīt, lai netīšām nekļūdītos. Pirms daudziem gadiem mana draudzene ticēja mūsu kolēģes vārdiem un vēlāk to rūgti nožēloja. Ar viņu notikušais ir pretrunā ar loģisku skaidrojumu.

Viss sākās lieliski. 2000. gadu sākumā eksotiskā falenopsi bija kuriozs augs. Tāpēc šāda neparasta zieda iegāde bija ļoti veiksmīga. Nu vismaz tā tas bija mūsu nomalē.

Mums paveicās, es un mana draudzene kaimiņu pilsētā atradām ziedu veikalu, kurā tika pārdoti tie paši falenopsi. Dabiski, ka ar viņu nopirkām pāris dažādus, vienojoties, ka noteikti apmainīsim ziedus, lai katrai būtu 4 dažādas krāsas.

 

Nu, mēs neko nezinājām par šo noslēpumaino falenopsi. Tad viņi jau saprata, ka viņu pārņēma stipras galvassāpes un nelabs, tomēr viņa nesaprata no  kā. 

Laikam ejot pazuda arī pozitīvais noskaņojums. Ar laiku sākās drudzis, ģimene nesaprata iemeslu. Vēlāk kāda draudzene ieraugot mājās šo augu paziņoja, ka lai nekavējoties no tā atbrīvojas, jo tas ir ķibeļu sākums.

Lasi vēl: Kuri cilvēki pievelk pie sevis kaķus un kuri tos atbaida; šim ir ļoti pamatotas bažas!

Draudzene atbrīvojās no auga un visas veselības problēmas pēkšņi pārgāja.

Pievienot komentāru