Kā ar apakšbiksēm pievilināt naudu, veiksmi un mīlestību. Vajag tikai ielūkoties tautas gudrību vācelītē!

Kurš gan nezina, ka tautas ticējumi attiecas teju uz visiem dzīves aspektiem un var izskaidrot visu, kas notiek. Izrādās, ka zināma daļa tautas zināšanu attiecas arī uz apakšveļu.

Apakšbikses uz kreiso pusi

Tā gadās, ka steigā tu uzvelc apakšbikses uz kreiso pusi. Saskaņā ar tautas gudrību tā ir slikta zīme. Tādējādi tu vari savai dzīvei piesaistīt nepatikšanas, nelaimes, strīdus un problēmas. Pastāv arī cita šā ticējuma versija – biksīšu īpašnieks vai īpašniece var tikt piekauti.

Bet izvairīties no nelaimēm vai piekaušanas ir iespējams, ja veic virkni secīgu darbību: biksītes ir jānovelk, jāpastaigā pa tām ar kājām pretēji pulksteņrādītāja kustībai un pēc tam jāuzvelk uz labo pusi.

Savukārt tad, ja tu ar nodomu uzvelc biksītes uz kreiso pusi, tad, gluži pretēji, tu vari pievilināt veiksmi. Tiek uzskatīts, ka šādā veidā cilvēks pasargā sevi no ļaunas acs, sliktiem cilvēkiem un padzen nelaimes. Uzvelkot apakšbikses uz kreiso pusi, tu vari doties uz eksāmenu, interviju, randiņu un vari būt pārliecināts, ka svarīgs pasākums noritēs veiksmīgi.

Sendienās ļaudis ticēja – ja mežā apmaldījies cilvēks apakšveļu pārvelk uz kreiso pusi, viņam izdosies atrast ceļu uz mājām.

Nedrīkst apakšbiksītes dāvināt vīram vai sievai

Glancētie žurnāli iesaka vīriem iepriecināt sievas ar rotaļīgiem apakšveļas komplektiem, bet tautas gudrība kategoriski iebilst pret to. Fakts ir tāds, ka pastāv ticējums, kas vēsta – biksītes kā dāvana sola nodevību tam, kurš saņēmis šo velti. Tātad – ja tu tici tautas gudrībai un nevēlies, lai tava otrā pusīte tevi krāpj, tev nevajadzētu viņam dāvanā pasniegt apakšveļu.

Caurums apakšbiksītēs

Caurums tavās apakšbiksēs nozīmē, ka tevi piemeklēs labklājības “caurums” un radīsies finanšu problēmas. Saskaņā ar tautas ticējumu – pat neliels caurumiņš apakšveļā kā milzīgs melnais caurums “iesūks” sevī naudu, veselību, veiksmi. Cauruma aizšūšana nenozīmē, ka situācija uzlabosies. Lai neitralizētu slikto zīmi, tev bez nožēlas jāatbrīvojas no saplīsušās apakšveļas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru