Kā izaudzēt spainī tomātus ar saknēm uz augšu?! Tagad jūs varat audzēt savus iecienītākos tomātus pat tad, ja jums ir ļoti mazs zemes gabals!

Pieredzējušie dārznieki zina, ka tomātiem vajag bagātīgu laistīšanu. Ja jūs vēlaties atvieglot savu darbu un nepavadīt ilgas stundas tomātu laistīšanai, jūs varat tos ievietot spainī. Jā, tieši tā – spainī!

Lasi vēl: Ja tev nepieciešama liela veiksme un palīdzība no Augšas, tad sākoties rītam noskaiti šo lūgšanu

Šis triks ietaupīs jūsu laiku! Jums vairs nevajadzēs raizēties par tomātiem un to laistīšanu. Jums nevajadzēs daudz vietas un jāteic, ka šis triks ir ļoti tīrs un neatstās haosu jūsu telpā.

Spainis augu audzēšanai

Šī tomātu audzēšanas metode ietver trīs sastāvdaļas: tvertni ar ūdeni, vārstu regulējošo tilpumu un ūdens spiedienu un spaiņus ar garšīgiem tomātiem. Visiem spainīšiem ar tomātiem jābūt savienotiem ar šo vārstu caur gumijas šļūtenēm.

Mēs kā ūdens rezervuāru izmantojām lielu atkritumu maisu, kas tika uzpildīts reizi divās nedēļās. Karstās dienās tomātiem vajadzēja daudz mitruma, tādēļ karstā dienā mēs ūdeni lējām vienu reizi dienā. Vārsts regulē ūdens piegādi.

Ūdens iekļūst augu saknēs un tas veicina augu augšanu. Sistēmai nav nepieciešams savienojums ar elektroenerģiju un tas ietaupīs daudz naudas.  Ir svarīgi pārbaudīt ūdens līmeni, lai jūsu tomāti vienmēr būtu mitri.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru