Kā izvairīties no pumpiņām pastāvīgas medicīniskās maskas nēsāšanas dēļ. Pastāstīsim, lai šī ķeza tevi neskar

Cilvēkiem ir jālieto medicīniskās maskas. Daudzi ir sākuši izjust pūtītes parādīšanos. Kosmetologi pastāstīja, kā izvairīties no šīs problēmas.

Medicīniskā maska ​​var izraisīt iekaisumu

Medicīniskās maskas valkāšanas dēļ uz sejas var parādīties pūtītes. Cilvēki ar taukainu un jutīgu ādu saskaras ar šo problēmu. Lai izvairītos no izsitumiem, ir diezgan vienkārši – jums savlaicīgi jāmaina maska.

Ideālā gadījumā valkājiet to ne ilgāk kā 2 stundas. Tāpat šajā laikā labāk atteikties no bagātīga grima un nepieskarties sejai ar netīrām rokām. Kosmetologi ieteica izvēlēties maskas no kokvilnas vai zīda. Tad izsitumu risks ir ievērojami samazināts.

Pūtītes, komedoni sabojā ne tikai izskatu, bet arī garastāvokli. Šajā laikā izsitumi daudziem cilvēkiem kļuva par neatliekamu problēmu. Lai atbrīvotos no problēmas, jums jāievēro vienkārši noteikumi:

nespaidiet pumpiņas;

pareizi attīriet seju ar toniku un vatīti;

šajā laikā atsakies no sejas skrubjiem;

mitriniet ādu;

izmantojiet pēc iespējas mazāk kosmētikas;

vairākas reizes nedēļā veiciet sejas procedūras;

Taukainas ādas īpašniekiem sejas mazgāšanai jāizvēlas želeja, bet sausai – maigas putas. Jums ir jāmazgā seja 2 reizes dienā: no rīta un vakarā. Neberzējiet ādu; jums seja ir viegli jānotīra ar dvieli.

Ja jūs nevarat atbrīvoties no pumpiņām ieteicams meklēt palīdzību pie kosmetologa. Viņi var ieteikt šādas salona procedūras:

attīrīšana;

pīlings;

procedūra ar lāzeri;

Lasi vēl: Tiek uzskatīts, ka 31.oktobrī gariem paveras vārti uz dzīvo pasauli, lai viņi varētu doties apciemot dzimtās mājas. Šajā dienā vajadzētu darīt šo

Lai izvairītos no iekaisuma rašanās, ir jāuzrauga higiēna, jāievēro pareizs uzturs, jāatsakās no sliktiem ieradumiem un nepārspīlējiet seju ar kosmētiku.

Avots:

rsute

Pievienot komentāru