Kā lūgt palīdzību aizsaulē aizgājušam tuviniekam. Tev tikai jāaiziet uz kapsētu un jāizstāsta viņam savas bēdas

Ikvienu cilvēku visas dzīves garumā piemeklē rūpes un nedienas. Dažas mēs spējam atrisināt paši, bet no citas mūs vajā it kā apburtajā lokā.

Bet ir arī tādas nepatikšanas, kuras mēs paši saviem spēkiem nespējam atrisināt, un nav neviena, kas mums palīdzētu – tad mēs vēršamies pēc palīdzības pie saviem debesu aizgādņiem.

Tomēr daudzi no mums nezina, ka ne tikai Dievs, atbildot uz lūgšanām, mums var palīdzēt nedienās un bēdās – to spēj arī mūsu mirušie radinieki un mīļotie cilvēki, kas devušies uz citu pasauli, bet, neskatoties uz to, tāpat kā dzīves laikā turpina stipri un sirsnīgi mīlēt mūs.

Ja situācija nav kritiska, bez mūsu atļaujas aizgājējiem, protams, nav iespējas iejaukties mūsu dzīvē, bet – tiklīdz mēs lūgsim viņiem ļaut to darīt un piešķirsim šādas tiesības, tad palīdzība noteikti tiks sniegta, turklāt ļoti īsā laikā.

Lai lūgtu palīdzību tuvam mirušam cilvēkam, pietiek ar to, ka tu dodies uz kapsētu un aprunājies aizgājēju pie viņa kapa. Ir skaidrs, ka tu nedzirdēsi viņa atbildi, bet viņš dzirdēs tevi ļoti precīzi un skaidri un sāks rīkoties, lai tev palīdzētu.

Lasi vēl: TOP3 zodiaka zīmju pārstāvji, kas ir meistarīgākie autovadītāj jeb ”Šūmaheri”. Raugi, varbūt arī tu esi viņu vidū!

Pēc tam, kad saņemsi nepieciešamo palīdzību un būsi atrisinājis problēmu, noteikti dodies uz baznīcu, aizdedz sveci un pasūti aizlūgumu mirušajam, kurš sniedza tev atbalstu.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru