Kā pareizi apgriezt naudas koku, lai tas ar laiku spētu uzziedēt un priecēt tavas acis

Pareiza istabas augu kopšana ietver ne tikai laistīšanu un savlaicīgu pārstādīšanu, bet arī dzinumu apgriešanu. Tas ir nepieciešams iekštelpu zieda lieliskai darbībai.

Arī naudas kokam nepieciešama regulāra atzarošana. Tātad jūs varat to atjaunot un stimulēt augšanu. Eksperte pastāstīja, kā apgriezt naudas koku, lai iegūtu veselas un spēcīgas lapas.

Laikā, kad aktīvi parādās jauni dzinumi, tos ir jānogriež. Augšanas sezonas sākumā šī ir obligāta procedūra, kas stiprinās stublājus, kā arī sakni. Saīsiniet augšpusi un zarus, kas atrodas sānos. Pēc tam pilnībā nogrieziet dzinumus, kas aug uz leju.

Lai naudas koks jūs iepriecinātu ar savu skaisto izskatu, nepieļaujiet kļūdas, to apgriežot. Vai augs aktīvi aug? Mēs ņemam ļoti asas šķēres. Mēs veicam taisnu griezumu. Apstrādājam ar iepriekš minēto kanēli vai ūdeņraža peroksīdu griezuma vietu.

Lasi vēl: 2 lietas kādēļ mūsu vecmāmiņas mājās nekad neturēja naudas koku – tā ir!

Apgriezto augšējo daļu iegremdējam ūdenī, lai ar laiku tā dos jaunus dzinumus. Šajā periodā neaizmirstiet par pareizu auga kopšanu. Mēs mainām ūdeni ik pēc septiņām dienām.

Izsmidziniet auga lapas un noslaukiet tās. Naudas koku glabājam uz palodzes saulainā pusē, lai tas saņemtu maksimālu dienas gaismu.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru