Kā pasargāt savu bērnu no ļaunas acs? Viss sākas domāšanā!

Katra sieviete sapņo redzēt savu bērnu veselīgu un laimīgu. Mātes sirds būs mierīga, kad mazulis ātri attīstīsies un augs stiprs.

Bet vismazāko kaiti jebkura māmiņa uztver ļoti nemierīgi. Lai mazie ātrāk atveseļotos, mēs ierosinām ārst ieteikumus apvienot ar tautas maģijas rituāliem.

Vārdošana peldes laikā pret jebkuru slimību

Jums būs nepieciešams svētītais ūdens. To var iegūt dievnamā vai arī doties uz kādu svēto avotu. Katru reizi, kad bērniņš slimo, ielejiet svēto ūdeni izlietnē vai vannā, un skaitiet sekojošo tekstu:

“Es tevi lūdzu, verdošais ūdens. Tā kā ūdens neturas pie elkoņiem, tā arī manam bērnam, Dieva kalpam (bērna vārds), nekādas kaites nepaliek. Es lūdzu Tevi, dārgais Kungs, palīdziman, manam bērnam, no slimībām aizbēgt. Āmen.”

Tagad jūs varat peldināt bērna apvārdotajā ūdenī.

Bērna aizsardzība no lāstiem un ļaunas acs

Maziem bērniem joprojām ir ļoti vājš enerģijas lauks, kas viegli pakļaujas negatīvai ietekmei. Tieši šī iemesla dēļ zīdaiņiem bieži var uzlikt ļaunu aci. Lai tas nenotiktu, aizsargājiet savu bērnu ar vienkāršām, bet efektīvām metodēm.

Sliekšņa rituāls

Mūsu vecmāmiņas izmantoja šo veidu. Ja bērnam manīja ļaunas acs pazīmes (ir nerātns, raud bez iemesla, slikti guļ), tad mātei vajadzētu viņu nolikt pie sliekšņa, nomazgāt seju ar tīru, bļodā ielietu ūdeni un ar kleitu vai svārkiem noslaucīt lieveņa iekšējo pusi.Atlikušo ūdeni bļodā izliet aiz sliekšņa un sacīt:

“Kur aiztek šis ūdens, tur aiziet melna nelaime. Es lūdzu tevi,zeme māte, pieņem ūdeni un glāb manu bērnu. Āmen.”

Rituāls ir ļoti efektīvs, taču tā vienīgais trūkums ir tāds, ka tas tiek veikts tikai privātmājās, lai izšļakstītais ūdens nokristu uz zemes. Diemžēl daudzdzīvokļu ēkās ūdeni caur slieksni var izliet tikai uz betona grīdas, un tas nedos vēlamo rezultātu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru