Kā sagaidīt 2020. žurkas gadu, lai tas būt veiksmīgs un laimīgs, gan jums, gan jūsu ģimenei

Jaunais gads 2020 pienāks pavisam drīz. Un, tuvojoties viņam, daudzus cilvēkus interesē, kā pareizi sagaidīt un nosvinēt jauno Žurkas gadu, kādām krāsām, kleitām, aksesuāriem, dekoriem, galda klājumam, dāvanām, jābūt, lai viss nākamais gads būtu veiksmīgs un laimīgs, lai tas paietu mierā un harmonijā, lai būtu mīlestība un labklājība.

Ne velti ir plaši pazīstams ticējums: kā Jauno gadu sagaidīs, tā to pavadīsit. Uzziniet atbildes uz visiem šiem jautājumiem mūsu rakstā.

Kā sagaidīt Jauno Žurkas 2020. gadu

Gaidāmais Jaunais gads 2020 būs zem Baltās metāla žurkas zīmes. Žurka atver jaunu ciklu un divpadsmito apli Ķīnas Mēness kalendārā. Un tas nozīmē, ka Jaunā gada sagaidīšanā nozīmīga loma būs jūsu vārdiem, domām un simbolikai, kas noteiks attīstības gaitu ne tikai 2020. gadam, bet arī visiem 12 nākamajiem gadiem.

Ja vēlaties, lai gada simbols ienes jūsu dzīvē pozitīvas emocijas, tad Jaungada vakarā izteiciet vēlmes – tās piepildīsies. Vienkārši esiet piesardzīgs izsakot savas vēlmes, uzmanīgi nosveriet katru vārdu un netērējiet laiku sīkumiem – ekonomiskā un apdomīgā Žurka nepieļaus savu spēju neapdomīgu izšķērdēšanu.

Galvenā 2020. gada krāsa ir balta, un simbols ir metāls. To noteikti jāņem vērā, izvēloties savu apģērbu Jaungada ballītei. Pamata apģērbs ir eleganta kleita vai uzvalks, kas izgatavots no plūstoša sudraba auduma ar metāla elementiem aksesuāros – sudraba vai zelta rotaslietām. Ir svarīgi, lai Žurkas gadā jūsu apģērbs būtu jauns – tas sola labus uzlabojumus dzīvē.

Servējums un dekori Jaunajam gadam

Kā mēs jau minējām, galvenā gada krāsa ir balta. No vienas puses, tas simbolizē tīrību, nevainojamību un pilnību. Bet, ja jums šķiet, ka sniega baltā krāsa ir pārāk garlaicīga, varat to apvienot ar dažādā citām krāsām – izvēle ir liela.

Centieties izvairīties no spilgti sarkanas krāsas, jo žurka nepieļaus Uguns elementa krāsu. Jaungada dekors ar metāla elementiem nodrošinās jums spēcīgu atbalstu visā 2020. gadā. Austrumu filozofijā šis elements simbolizē uzstājību, apņēmību, nepiespiestu neatlaidību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru