Kad pa īstam mīl – vienmēr apdāvina; Patiess stāst no dzīves par Katju

Un tā viņš veselu mēnesi apgleznoja viņai lakatu. Veselu mēnesi viņš negleznoja savas gleznas, bet apgleznoja viņai lakatu – un sanāca patiesi brīnišķīgi. Īsts mākslas šedevrs. Un šo lakatu Filonovs uzdāvināja savai Katjai. Tā bija mīlestības dāvana. Un ne pārāk jaunā Katja pat baidījās nēsāt lakatu – ar savu skaistumu tas raisīja pārāk lielu bijību. Šajā lakatā bija ielikta milzīga mīlestība.

Tās nebija miljonus rožu. Tas bija kas cits. Ko tādu nenopirks pa naudu. Bet pēc tam sākās blokāde un mākslinieks nomira – viņš jau pirms blokādes bija slikti ēdis. Viņš neņēma svešu maizi, bet viņam bija paredzēti 125 grami.

Lasi vēl: Pati lētākā metode, lai atbrīvotos no kukaiņiem. Ģeniāls līdzeklis pret apnicīgajām mušām

Viņš nomira no bada, bet Katja palika Ļeņingradā, lai sargātu viņa darbus –un nosargāja par spīti visām briesmām. Lakats viņu sargāja, izglāba – mīlestības dāvana.

Tāpēc tad, kad mīl – dāvina dāvanas. Īpašas dāvanas, kuras mūs sargā un glābj mūsu dzīvi. Bet mīlēt var jebkurā vecumā. Un katra sieviete var būt kāda “meita”, pat ja viņai ir 58 gadi. Reizēm tas neko nenozīmē. Jo dvēseli var nebūt vecuma…

Avots:

daybook

COMMENTS

Pievienot komentāru