Kādā mēnesī dzimst bērni – jaukumiņi. Nu īsti bumbulīši!

Katrs bērns ir individuāls. Citi bērni izrāda savu raksturu jau no pirmajām dzīves dienām, bet citi – pretēji, uzvedas pieticīgi un regulāri slēpjas aiz savu vecāku muguras.

Maigie eņģelīši apkārtējos cilvēkos rada tikai mīlestību un pozitīvas emocijas. Ja bērna raksturs ir līdzīgs vecāku raksturam, tad uzreiz viss ir skaidrs. Bet, ja nu otrādāk? Astrologi ir noskaidrojuši, kādā mēnesī dzimst paši jaukākie bērni. Pavisam ir trīs laika periodi.

22.jūnijs- 22.jūlijs

Bērniņi-Vēži – personības ar pretrunīgu raksturu. Vecākiem neklāsies ar viņiem viegli. Bet, ja atrod pareizu pieeju, tad mazulis var izrādīt savus labākos sejas vaibstus un priecēt vecākus ik dienu.

Bērni, kas dzimuši šajā laika periodā ir ļoti apburoši un mīļi, bet atliek tikai aizskart viņu emocionālo pusi un jūsu priekšā parādīsies, pavisam, cits cilvēks.

Vēži ir ļoti jūtīgi. Viņiem vienmēr ir nepieciešamas vecāku rūpes un atbalsts jebkurā dzīves situācijā. Šis mazulis nekad nespēs patstāvīgi pieņemt lēmumus un izdarīt, kaut ko bez tuvo cilvēku palīdzības.

Mazuļiem-Vēžiem ir jāsajūt emocionālā saikne ar saviem vecākiem. Ja, tas nenotiek, viņi vienkārši noslēdzas no ārpasaules. Ja vecāki dāvā savam bērnam mīlestību un patstāvīgi rūpējas, tad viņš  kļūst atklāts pret saviem vecākiem un demonstrē savas labākās īpašības.

24.Septembris – 23. Oktobris

Venēra, planēta pavēlniece, dāvāja svariem mīkstu raksturu. Viņi, jau no agra vecuma nepacieš skandālus, un nespēj dzīvot haosā. Viņiem ir svarīgi, lai ģimenē būtu miers un saticība, un visi mīlētu viens otru.

Būdams bērns, šīs zodiaka zīmes pārstāvis, cenšas sakārtot attiecības savā ģimenē. Viņš visādos veidos izrāda rūpes un mīļumu, dāvā siltumu un mīlestību.

Svari pret saviem vecākiem attiecas ar lielu maigumu, viņi vienkārši dievina savus brāļus un māsas, ciena vecmammas un vectēvus. Var pat likties, ka viņi pilnībā nav pielāgojušies pasaulei un dzīvei ārpus vecāku mājas, bet tas tā nav.

Viņš nesteidzas atvērties pat pašiem tuvākajiem. Ja vecāki vēlas atklāt visu Svaru maigumu, viņiem nepieciešams runāt ar savu bērnu un rīkoties attiecībā uz viņu maigi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru