Kādas dāvanas drīkst un kādas dāvanas nedrīkst dāvināt uz 2020. gadu? Ļoti nozīmīgi!

2020.gadā varas grožus pārņems Baltā metāla žurka. Kāds ir viņas raksturs, ko viņa mīl un kas nepatīk, kādas ir viņas vēlmes ikdienā, ēdienā? Šie un citi jautājumi palīdzēs jums izvairīties no problēmām. Pirmkārt, žurka ir nepretencioza ikdienas dzīvē, pārtikā un vispār it visā.

Viņa ir pieticīga, mīl vienkāršību un nepretendēs uz greznību. Tātad, vai ir iespējams pasniegt greznas un pretenciozas dāvanas Jaunajā gadā?

Protams, jūs varat, bet, ja runa ir par mīļiem un dārgiem cilvēkiem, tad tas ir pat jādara. Kāpēc gan Jaunā gadā nepalutināt mīļotos ar dārgām lietām, jo ​​Žurka (kā gada simbols) mīl dāvanas un patīkamuspārsteigumus.

Ko nevar dāvināt Žurkas gadu sagaidot?

Nekādā gadījumā nedāvinietniekus un nevajadzīgas dāvanas, ko pagatavojāt savām rokām. Žurka ir praktisks un ekonomisks dzīvnieks, tā šādas dāvanas nepieņems. Jums šogad nevajadzētu dāvināt tualetes piederumus skaistu ķemmju, šampūnu un ziepju veidā. Un arī smaržas nav ieteicama dāvana.Žurka nenovērtēs šādas dāvanas. Turklāt, lai pasniegtu smaržas, ir lieliski jāzina dāvanas saņēmēja gaume.

Necentieties pārsteigt cilvēkus ar apģērbu, īpaši cieši pieguļošu, ne pārāk ērtu. Žurkas sauklis – brīvs kustībā, brīvs izvēlē. Dāvanas, kas atbildīs šai idejai, palīdzēs iekarot gada patroneses simpātijas.

Vai var dāvināt pulksteni?

Izsenis cilvēki pret pulksteni dāvanā izturējās skeptiski, kas nereti bija saistīts ar viņu māņticību un neizglītotību. Viss, kas šķita svešs, pārsteidza, automātiski tika ieskaitīts melnās maģijas kategorijā.

21.gs. cilvēki izmanto visas mūsdienu tehnikas un elektropreču priekšrocības, bet joprojām pret pulksteni kā dāvanu izturas rezervēti. Pie visa vainīga senā doma, ka pulkstenis atņem cilvēkam dzīves laiku. Bet, ja tomēr vēlies dāvināt pulksteni, tad lai cilvēks, kas saņem šādu dāvanu, par to samaksā pāris centu. Tas pats attiecas arī uz spoguli kā dāvanu.

Dāvināt spoguli uz Jauno gadu ir slikta zīme

Senie cilvēki savu atspulgu redzēja tikai ūdenī, kam viņi piešķīra vismaģiskākās īpašības. Kad parādījās pirmie spoguļi, tie nekavējoties tika identificēti tumšo spēku kategorijā. Valdīja uzskats, ka spogulis palīdz dvēselei nokļūt mirušo pasaulē. Ja jūs nolemjat uzdāvināt šādu priekšmetu Jaunajā gadā, tad tam jāatrodas atrasties iepakojumā. Kopā ar spoguli uzdāviniet svētīto ūdeni.

Vai var uz Jauno gadu dāvināt dvieli, sveces un čības?

Arī dvieļi nav iekļaujami Jaunā gada dāvanu sarakstā. Dvielis pieder pie rituāla objektiem, kuru dāvināja ne tikai uz kāzām un kristībām, bet tas bija arī neatņemama bēru sastāvdaļa. Pastāv uzskats, ka, ja tiek dāvināts dvielis, mājās gaidāmas bēres. Ja tomēr dāvināt dvieli, arī tad par to palūdziet nelielu naudas summu, lai sanāktu, ka šis cilvēks dvieļus no jums iegādājas. Tieši tas pats attiecas uz svecēm un čībām.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru