Kādas lietas vajag nekavējoties izmest no mājās, bet kādas paturēt. No tā ir atkarīga sievietes enerģētika!

Katrā mājā ir daudz lietu: jaunas, vecas, dāvinātas, pirktas, iegūtas mantojumā. Kādas tiek izmantotas kā interjera dekors, citām ir funkcionāla nozīme. Jebkurā gadījumā tām ir noteikta enerģētika, un tās dažādi ietekmē atmosfēru mājā.

Lietu enerģētika

Lietas ar pozitīvu enerģētiku

  1. Ziedi puķupodos

Ziedošas puķes paņem daļu no saimnieku negatīvās enerģijas. Ir tikai viens nosacījums: tas notiek tikai tādā gadījumā, ja cilvēki rūpējās par ziediem.

  1. Dzīvnieku ādu izstrādājumi

Dažus cilvēkus biedē dzīvnieku ādas pie sienām vai kā paklāji. Bet tām ir ļoti laba enerģija, kas veicina materiālā stāvokļa pieaugumu un aizsargā iegūto. Tātad tu vari tās ievietot birojā, lai palielinātu peļņu un kapitālu.

  1. Kaltētie ziedi

Iespējams, tu brīnīsies, jo daudzi apgalvo pretējo. Kaltētie ziedi, kas ievietoti vāzē, veido savdabīgu buķeti, kas sekmē labklājību, bagātību, veselību un mājīgumu. Tie neitralizē negatīvo enerģiju. Atceries, kādreiz katrā lauku mājā zāļu pušķi bija pakārto pie griestiem vai piestiprināti pie durvju stenderes.

  1. Figūriņas

Karavīru un leļļu figūriņas, kas sakārtotas viena aiz otras, ir lielisks līdzeklis enerģijas attīrīšanai. Ziloņi, kas sakārtoti atbilstoši augumam no lielākā uz mazāko, ir universāls labklājības simbols.

  1. Spilveni ar izšuvumiem

Tie tiek uzskatīti par laulāto mīlestības aizsargātāju. Ja uz spilveniem ir ziedi – tas ir veselības aizsargs, ja izšūti cilvēki vai dzīvnieki – tas pasargā no briesmām, ja ainava – tas palīdz būt veiksmīgam ikvienā jaunā lietā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru