Kādas mantas būtu ieteicams izmest pirms Jaunā 2019. gada iestāšanas, lai pievilinātu veiksmi

Salauztās mantas

Katram no mums mājās ir kādas salauztās mantas, kuras vairs nav iespējams izmantot, un arī tās ir metamas ārā. Šādas mantas uzkrāj negatīvu enerģētiku un gluži vienkārši aizņem vietu. Atbrīvojoties no šādām mantām, jaunajā gadā to vietā nāks jaunas un noderīgas, jums vienkārši jādod šāda iespēja.

Negatīvās atmiņas

Praktiski katrā mājā ir mantas, kas saistās ar negatīvām atmiņām. No tām pilnīgi noteikti un pēc iespējas ātrāk jātiek vaļā. Tās gluži vienkārši nes jūsu dzīvē negatīvismu, tāpēc pilnīgi droši metiet tās ārā, un jūs pamanīsiet, ka Jaunajā gadā jūsu dzīve kļūs piesātināta un laimīgāka, kā arī tajā būs ievērojami mazāk negatīvu emociju.

Zāles

Būtu lietderīgi izrevidēt visas mājās atrodamas zāles. Pilnīgi noteikti, atradīsies kādas ar beigušos derīguma termiņu, tās tad arī ir jāmet ārā, jo tās vairs nespēs sniegt nekāda labuma un tas vienkārši aizņem vietu jūsu aptieciņā. Vārdu sakot dzīvoklī nav jābūt nekādām vecām zālēm un par to noteikti jāparūpējas.

Lasi vēl: Vien kaps spēs labot – Marats Bašarovs piekāvis savu jauno sievu un salauzis viņai degunu

Dāvanas

Vai jums kādreiz bija uzdāvinātas bezjēdzīgas dāvanas? Pilnīgi noteikti tās joprojām atrodas jūsu mājās. Lūk, no tām pilnīgi noteikti jāatbrīvojas steidzamā kārtā. Tās vienkārši aizņem vietu un no tām nav nekāda labuma. Tieši tāpēc labākā izvēle būtu izmest vai pārdot šādas nevajadzīgas dāvanas, un šobrīd ir tas labākais laiks, lai to izdarītu.

Ja vien jūs vēlaties, lai nākamais gads būtu patiesi laimīgs, tad noteikti izmetiet visu, kas minēts šajā rakstā, jo tieši tad jūs būsiet gatavi sagaidīt un pavadīt visu nākamo gadu ar lielisku garastāvokli.

Avots:

nicstyle

Pievienot komentāru