Kādas mantas būtu ieteicams izmest pirms Jaunā 2019. gada iestāšanas, lai pievilinātu veiksmi

Katrs vēlas, lai Jaunais gads atnestu laimi un pārticību, jo tieši Jaunais gad ir lieliska iespēja noticēt brīnumiem un sākt jaunu dzīvi. Bet vai jūs zinājāt, ka nosākuma jāatbrīvojas no dažam nevajadzīgām mantām, lai Jaunais gads atnestu jums laimi?

Vispār jau mājokļa uzkopšana un tīrīšana pirms Jaunā gada ir ideāls risinājums, jo šādi jūs ne vien sakārtosiet savu dzīvokli, bet arī savu dzīvi.

Uzkopšanas laikā ir svarīgi atbrīvoties no dažām mājās esošāmmantām, jo tieši tām piemīt negatīva enerģētika un tās kavē mūsu laiku, no šādām mantām nav nekādas jēgas un tās nenesīs jums neko labu. Piedāvājam apskatīt šo jautājumu nedaudz sīkāk.

Veci dokumenti

Pirmām kārtām būtu jāatbrīvojas no visiem veciem dokumentiem, čekiem un izziņām. Tie ne vien aizņem vietu jūsu dzīvoklī, bet arī ar savu enerģētiku kavē finanšu plūsmu.  Un tas tiešām atbilst patiesībai, tieši tāpēc, ja vien vēlaties, lai jaunajā gadā jums būtu nauda, droši metiet ārā visus vecus dokumentus, no kuriem tāpat nebūs nekādas jēgas.

Melnraksti

Visus melnrakstus, kas zaudēja savu aktualitāti, ir jāmet ārā, jo tie kavē jūsu izaugsmi. Turklāt tas attiecas uz pilnīgi visu –lejupielādētām grāmatām, šūšanas shēmām un līdzīgām lietām. Sašķirojiet visu un droši metiet ārā to, kas nebija noderīgs. Tas ļaus jūsu dzīvei iemirdzēties jaunās krāsās. Starp citu, tas attiecināms arī uz jūsu datoru un mobilo telefonu. Izdzēsiet visu lieko, jo jaunajā gadā būs daudz jaunas un noderīgas informācijas, kurai būs vajadzīga vieta.

Apģērbi

Katrs no mums vēlas, lai līdz ar Jaunā gada atnākšanu sāktos arī jauna dzīve, un tieši tāpēc īpaši svarīgi būtu atbrīvoties no apģērba. Pirmkārt, jāizmet visas vecas mantas, kas maigisakot, izskatās ne visai labi. Nevajag censties salabot šādu apģērbu.

Noteikti jāizmet arī tādas drēbes, kas jums vairs nepatīk, pat ja tās ir pavisam jaunas un ir lieliskā stāvoklī. Jo tieši pirms Jaunā gada ir jāatbrīvojas no visām sev netīkamām mantām,tikai tad tas kļūs veiksmīgs un laimīgs, kas nav mazsvarīgi. Tieši tas palīdzēs pievilināt jūsu jaunajā dzīvē jaunas un skaistas mantas.

Viss uzkopšanai

Viss, ko jūs parasti izmantojiet sava dzīvokļa uzkopšanai – lupatas, birstes un pat tīrīšanas līdzekļi. Veiciet kārtīgu revīziju un metiet ārā visus novecojušos un nolietotus piederumus. Tai skaitā dažādas tukšas tīrīšanas līdzekļu pudelītes. Vārdu sakot, izmetiet visu, kas jums nav vajadzīgs, un tā vietā nopērciet jaunu. Tas ir lielisks solis pretī jaunajam gadam, un jums pilnīgi noteikti jāatbrīvojas no visa lieka un nevajadzīga.

Veci trauki

Vai jūsu mājās ir nolietoti un nekam nederīgi trauki? Ja ir, tad ir pienācis laiks no tiem atbrīvoties. Ir runa par visiem ieplīsušiem un apskādētiem traukiem. Ir bīstami ēst no šiem traukiem, turklāt tiem piemīt negatīva enerģētika. Tieši tāpēc jums noteikti jāatbrīvojas no veciem traukiem un tas nemaz nav jānožēlo, jo tie, pilnīgi noteikti, nenes nekāda labuma. Nopērciet jaunus un skaistus traukus, kas palīdzēs jums pievilināt laimi jaunajā gadā.

Veca kosmētika

Pilnīgi noteikti katrai sievietei mājās atrodama veca kosmētika, kas sen netiek lietota un kuru pilnīgi noteikti jau sen jāmet ārā. Un tieši Jaunā gada tuvošanās ir lieliska iespēja atbrīvoties no vecas vai nevajadzīgas kosmētikas.  Tas ļaus nākošgad iegādāties jaunu un kļūt vēl skaistākai.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru