Kādas mantiņas var un kādas nevar kārt eglītē sagaidot Jauno 2019. gadu

Kādas mantiņas nedrīkst kārt šogad eglītē

Šķiet, ka Ziemassvētku eglītei der burtiski jebkurš rotājums. Tomēr bioenerģijas speciālisti apgalvo, ka ir vērts piesardzīgi izvēlēties rotājumus Ziemassvētku eglītei. Lai izvairītos no grūtībām nākamajā gadā, labāk ir atteikties no dažiem Ziemassvētku eglītes rotājumiem.

Vissvarīgākais noteikums – nekādā gadījumā uz Ziemassvētku eglītes nekar saplīsušu vai bojātu mantiņu. Pat tad, ja bojājums ir veiksmīgi noslēpts un nav uzkrītošs, šim rotājumam nav vietas tavā Ziemassvētku eglītē.

Sabojātām un salauztajām lietām ir negatīva enerģija, kas nozīmē, ka šāda rotaļlieta nekavējoties kļūst par magnētu problēmām un neveiksmēm. Nelieto bojātusrotājumus. Lai gan pēc labošanas mantiņa iegūs iepriekšējo izskatu, tās enerģiju nevarēs atjaunot.

Lasi vēl: Ko sagaidīt, ja putns dauzās logā? Ja putns klauvē pie loga – tā ir ļoti slikta zīme

Jaunais gads ir gaiša un jautra brīvdienas, tāpēc eglītesizskatam jābūt spilgtam un krāsainam, bet no sēru un drūmas nokrāsas ir jāatsakās. Jebkuras melnas rotaļlietas ir aizliegtas. Šīs krāsas smagā enerģija nelabvēlīgi ietekmēs tavu Ziemassvētku eglīti un citus rotājumus, un labas veiksmes vietā svētku koks piesaistīs negatīvismu.

Zīmes rāda, ka šogad Ziemassvētku eglītē nav ieteicams pakārt mantiņas, kas nav cūkas. Daži dzīvnieki var būt patroneses ienaidnieki, un tāpēc viņai būs neērti ar viņiem.

Neizrotā Ziemassvētku eglīti ar matētām vienkrāsainām bumbiņām. Neskatoties uz to, ka viņas neradīs kaitējumu, tām ir ļoti vāja enerģija, atšķirībā no spīdīgām bumbām, kas piesaista pozitīvu enerģiju un rada labu atmosfēru mājā.

Avots:

slovafraza

Pievienot komentāru