Kaimiņi dzirdēja kliegšanu un raudāšanu no veco ļaužu dzīvokļa. To ko ieraudzīja policija grūti aprakstīt

Kad pēdējo reizi policija ieradās jūsu mājā? Jūs droši vien domājat, ka labākā atbilde ir “Paldies Dievam, nekad!” Šis neticamais stāsts jums atgādinās, ka vīrietis uniformā galvenokārt ir cilvēks, kurš ir apsolījis aizsargāt un sargāt savus līdzpilsoņus.

Romas dzīvojamā rajona iedzīvotāji izsauca policiju, kad no viena dzīvokļa izdzirdēja kliedzienus un raudas. Kaimiņi lieliski zināja, ka dzīvoklī nav bērnu un ka tur dzīvo vecāka gadagājuma laulātie Žolī un Mikele.

Tāpēc, kad policija ieradās pēc izsaukuma, viņi gaidīja sliktāko, viņi bija pārliecināti, ka vecāka gadagājuma cilvēki ir briesmās vai ir izcēlies ģimenes skandāls, tomēr izrādījās viss pavisam savādāk.

Iedomājieties viņu pārsteigumu, kad viņi atrada 94 gadus veco saimnieku un viņa 89 gadus veco sievu pie televizora viesistabā. Viņi skatījās ziņas un rūgti raudāja, uztraucoties par terora aktu upuriem, par bērniem, kuri tiek vardarbīgi izmantoti bērnudārzos, par visiem ievainotajiem, slimiem un apvainotajiem pasaulē.

Lasi vēl: Pēc dziednieku domām šo 5 sieviešu vārdi ir apveltīti ar visspēcīgāko aizsardzību kāda vien redzēta

Policija tomēr izsauca ātro palīdzību, lai pārliecinātos, vai vecāka gadagājuma cilvēkiem viss ir kārtībā. Bet zāles šajā gadījumā bija bezspēcīgas. Žolī un Mikelam nebija vajadzīgas zāles, viņiem vienkārši nepietika cilvēciskā siltuma un komunikācijas, ļoti ilgu laiku neviens nenāca pie viņiem ciemos.

Šķiet, ka arī policija nevarēja palīdzēt. Tomēr šie likuma kalpi nolēma rīkoties cilvēciski. Viņi nolēma palikt, pagatavot vakariņas – makaronus ar sviestu un sieru – un visu vakaru pavadīt vecāka gadagājuma cilvēku sabiedrībā, runājot ar viņiem par dzīvi. Jūs nespējat iedomāties, cik šie cilvēki bija laimīgi, ka kāds ar viņiem vienkārši vēlas parunāt.

Grūti iedomāties, ko jutuši šie visu aizmirstie vecīši. Bet tās noteikti nebija bailes no cilvēkiem formas tērpos. Likās, ka policisti neko īpašu nav izdarījuši, bet smaidīja visa pasaule uzzinot par šo stāstu.

Padalieties ar šo stāstu ar saviem draugiem, lai arī viņi nedaudz pasmaida.

COMMENTS

Pievienot komentāru