Kaķis – talismans saskaņā ar zodiaka zīmi: izvēlies savu mīluli pareizi

Skorpions

Skorpioni var izvēlēties lepnu un nepieejamu siāmas kaķi. Tā kā jūs lieliski viens otru saprotat, no paša nerātnākā kaķēna tev sanāks pats mīļākais mājas mīlulis. Patiesībā, ikviens Skorpiona izvēlētais kaķis labi adaptēsies un viņu nevarēs neiemīlēt.

Strēlnieks

Pilnībā piemērota šķirne Strēlniekiem būs mančkins – interesanti kaķi ar īsām kājām gluži kā taksim. Viņiem ir patīkami siltā krāsā kažociņš, un viņi noteikti iepriecinās savus saimniekus. Pēc rakstura tev derēs jautri un aktīvi kaķi, kuri pat paliekot pieauguši, saglabā savu dzīvesprieku.

Mežāzis

Ēģiptiešu mau ne tikai piesaistīts tavu uzmanību – šie kaķi tevi izvilks no ikdienas rūpēm un rutīnas, liks nodarboties tikai ar viņiem. Un šie kaķi būs uzticīgi tikai saviem saimniekiem. Dažādībai šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem derēs aktīvi un jautri mājas mīluļi, kas liks viņiem domāt par kaut ko pilnīgi citu nekā ierasts.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri reti kad ir saimnieciski, un viņi var nenokopt pat paši pēc sevis. Bet tas nenozīmē, ka viņi nevar iegādāties pūkainu mīluli. Parasti bezšķirnes mājas kaķi ātri pielāgojas un neslikti padodas dresūrai. Šie kaķi palīdzēs saviem saimniekiem veikt jaunus atklājumus un iegūt jaunu skatījumu uz lietām.

Lasi vēl: Aizsardzība, kas tevi pasargās no ienaidniekiem. Viss sliktais atgriezīsies pie viņiem atpakaļ!

Zivis

Zivīm vēlams ieviest kaķi ar kažoku tumšā krāsā, jo viņi visvairāk absorbē enerģiju. Un jā, vēlama tieši kaķene, nevis kaķis. Tā tavs mājas mīlulis tevi atbrīvos no daudzām smagām domām un trauksmes. Un noteikti klausi savai iekšējai sajūtai – tu un kaķis paši izvēlēsities un atradīsiet viens otru.

Avots:

lamp

Pievienot komentāru